Moje chůva upírka (TV film)

• Kanada

My Babysitter's a Vampire

Dobrodružný / Komedie / Fantasy

Kanada, 2010, 85 min

Bruce McDonald

Přes tři hvězdy nepůjdu, to fakt ne, ale byla to sranda. Asi nejlepší parodie na Stmívání, resp Zatmění, nebo taky Soumrak jak tomu říkají tady ve filmu. Fakt debilně směšný film, guilty pleasure, no.(18.10.2011)

Dobrá parodie na Stmívání. Tenhle film je založen na blbosti, ale zasmějete se a to je důležité ne? ;)(7.1.2012)

• jasanka

Na můj vkus trochu přehnané narážky na Twilight, ale dalo se. Chvilkami dokonce i vtipné.(17.4.2012)

• TheTrox

To jsem se zase na něco kouknu, už to, že tento film vysílá Disney Chanel mne mělo odradit. Děj je naprostá kopie známých filmů z upírského prostředí, v celém filmu hrají jenom děti teda až na rodiče Ethana, to by mi ovšem zase tak nevadilo, vadilo mi ale, jak amatérsky tito herci hráli. Abych to tak shrnul,strávil jsem 60% filmu jenom přetáčením. Moje hodnocení, by mělo být "odpad", ale vzhledem k tomu, že by se film mohl líbit dětem mezi 6-12 let, dám alespoň jednu hvězdičku. Celkové hodnocení: 15%(14.10.2011)

• marusenka

Nefunguje jako parodie, jako komedie, nefunguje to jako film vůbec.(27.3.2012)

• habertek

Blil bych z toho jak nechutně takové filmy špiní a przní jméno DISNEY!!! Tyhle filmy s Disneym nemají ani špetku společnýho a Disney se musí obracet v hrobě!!!(17.1.2012)

• Jennifer1

Trapnýýýýýýýýýýýý!!!!!!(18.11.2011)