Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

char_t 

všechny recenze uživatele

Ten Tancharoen nedá pokoj a nedá. Nejdřív v MK: Rebirth totálně znásilní unversum MK, pak se sice nechá přemluvit a udělá pár kvalitních epizod (Legacy 1-3) a dokonce přidá jednu prapodivnou dvojepizodu vyloženě fantasy, ale v šestce už zase koketuje se svou pošahanou realitou bláznů a vrahů. K tomu přičtěte viditelně omezený budget a nesnesitelně krátkou stopáž a nemůžu jít zatím přes tři. Ach jo, vypadalo to slibně, jsem fakt zvědavej, kam se bude MK:L vyvíjet dál. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem si celkom predstaviť, ako by sa dali toľké rozličné svety, doby a štylizácie zladiť do jediného filmu, aby to nepôsobilo rušivo. Avšak v súčasnosti, kedy po vekoch prišla znovu vláda scenáristov a psychologizujúce tímovky všetkého druhu vládnu kinám, možno niekto ako Joss Whedon by to dokázal zlátať do jedinej fantastickej nekompromisnej megashow... Ale to je otázka filmu, ktorý už je zrejme pasé, sám seriál je skvostný. A epizódy s Raidenom a Johnnym Cageom sú priam geniálne... ___ Druhá séria už tak úžasná nebola a neodkladne mi podsúvala predstavu, že podoba 10-minútových epizód, na ktorých sa vyšantia scenáristi s nápadmi, mladí talentovaní režiséri aj choreografovia súbojov, je úplne dostačujúca... ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Kevin Tancharoen REBIRTHom slušne zaujal a LEGACY mal potvrdiť, že na celovečerák má, lenže 10min epizódky šírené netom sú zatiaľ k uzúfaniu bez nápadu. Scenárista videohier MORTAL KOMBAT Ed Boon by mal okamžite dostať výpoveď a naopak by sa do týmu hodil nejaký slušný choreograf súbojov, keď už seriál vsadil len na akčnú kartu a atmosféru Rebirthu nehal tatam... ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Už od začátku mě to hned chytlo, potom trochu upadlo a pak zase chytlo atd atd. Prostě některé epizody byly velice zajímavé, plné soubojů a na druhou stranu zase nudné, plné nezáživných dialogů! Ale všechno to zachraňují ty propracované souboje, FATALITY a postavy jako RAIDEN, SCORPION, KUNG LAO a SUB-ZERO :) 80% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

První sezóna byla úžasná. Hráli tam skvělý herci, který měli vymyšlenou fakt dobrou choreografii a kostýmy byli taky luxusní, bohužel druhá série je pravej opak série první. Choreografie je totálně debilní, díly jsou nudný a postavy nechutně oblečený. Kostýmy jsou vážně strašný, druhou sérii musí dělat nějakej kretén, a jestli to dělá pořád Kevin, tak mu asi totálně jeblo, protože tohle fakt ne. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Natáčanie druhej série prebiehalo od 28. novembra do 14. decembra 2012 v Los Angeles. (Sufferer)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Během tréninku na začátku epizody drží Kung Lao (Mark Dacascos) v některých záběrech meč a v jiných zase tyč. (Duoscop)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama