Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harper (Dreama Walker) je hvězdou střední školy a současně intrikánkou, která obratně manipuluje osudy spolužáků. Její popularita a hvězdný status jsou však nečekaně ohroženy, když se ve škole objeví nová dívka Kaia (Rachel Melvin). Sebevědomá kráska, která se stává katalyzátorem událostí a vztahů, když začne splétat složitou pavučinu manipulací, polopravd a svádění s nejasným záměrem. Proniká přitom do propletených vztahů mezi studenty a občas i jejich rodiči, odhaluje tajemství městečka, kterých je víc než by se zdálo, a pomalu zvyšuje napětí. Zjistí, že Harper je zamilovaná do kamaráda Adama, který se však zajímá o její kamarádku Beth, stejně jako jeho kamarád Cain, kterého by zase ráda získala Harpeřina nejlepší kamarádka Miranda. Navíc, aniž to Harper tuší, má její otec pletky s místní šerifkou Sharon Gearyovou, která je náhodou také matkou Caina. Kromě toho, že Kaia svede pohledného učitele francouzštiny Jacka Powella, pomůže Harper rozbít vztah Adama s Beth, štve přátele proti sobě, když je rafinovaně svádí, nenápadně odhaluje jejich lži, podvody i vychytralé triky. Přiživuje vyvolané konflikty a všechny přitom zalétá do pavučiny, jejíž základy tvoří sedm smrtelných hříchů - počínaje chtíčem, závistí a vztekem, konče obžerstvím, leností, pýchou a chamtivostí. Situace se stane nečekaně vážnou poté, co jedna z dívek tragicky zahyne a vše ukazuje na Harper jako viníka. (nash.)

(více)

Recenze (8)

nash. 

všechny recenze uživatele

Původní záměr byl asi natočit něco, co mělo vypadat jako kombinace Twin Peaks, Velmi nebezpečných známostí a Beverly Hills 90210. Ten se však nezdařil. Slabinou je už scénář, který do dvoudílného televizního filmu osekal sedm románů literární předlohy. Na slabých základech je navíc vystavěna filmařsky velmi lacině působící inscenace, kde stádo typicky televizních Barbín a Kenů spíš více než méně přehrává své „složité“ emoce pod vedením režiséra a kameramana, kteří sice rozestaví figury po place, ale nezmohou se na jediný nápad nebo technickou finesu. A ani s duchem, který se občas zjeví, aby pronesl něco „zásadního“, si příliš nevěděli rady. Zkrátka nic, čím by stálo za to ztratit tři hodiny života. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela zjevně cílené na pubertáky ve snaze dát jim v rádobycool obálce poučení, že hříchy jsou zlo. /8. 1. 12./ ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Sám se divím, že jsem tento film dokoukal dokonce, když byl tak dlouhý. Zajímalo mě jak to dopadne a to mě u toho udrželo. Film samotný byl takový nemastný neslaný a moc dlouhý. Příběh by šel v klidu odvyprávět za 90 minut. Film bych osobně neviděl tak tragicky, jako je zdejší hodnocení. Za mě 40% :) ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Americký sen? Americký humus... ten dupe s tou, ta dupe s oním, onen dupe tu, ten dupe toho, ta dupe tu, všichni dupou se všema a kdyby přiletěli mimozemšťany tak je všechny ty postavy předupou taky :-) mínus deset tisíc procent. ()

ma883 

všechny recenze uživatele

Amorální obraz toho, jak vidí teenagery a jejich život Jeff Renfroe. Jen doufám, že to v USA takhle skutečně nechodí. Herci jsou nezapamatovatelní a něktěří jsou tak prvoplánově pohlední, až jsou ve skutečnosti vzhledově zrůdní. A navíc moc neumí hrát. V televizi se to dá zkouknout, když při tom zároveň děláte nějakou jinou činnost. ()

warhammer odpad!

všechny recenze uživatele

Je vidět, že dneska už točí filmy opravdu každý hovado. Ani nemám sílu se k takový sračce vyjadřovat. Každýmu vřele doporučuju se týhle zhovadilosti vyhnout širokým obloukem. ()

Mrenka 

všechny recenze uživatele

Koukám a koukám a říkám si to je, ale blbé... To už snad nemůže být blbější. A hle objeví se další scéna! ()

Reklama

Reklama