Reklama

Reklama

Western Spagetti

(festivalový název)
  • USA Western Spaghetti
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2009, 2 min

Režie:

PES

Obsahy(1)

Další PESovo video, ve kterém se opět vaří.Tentokrát se budou vařit špagety. (J*A*M*A*L)

Recenze (20)

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, ale ještě příliš doslovné, následná dílka jsou více pohlcující v tom, jak i sám proces transformace hmoty je neodhadnutelný. Delší a výstižnější komentář k celé kulinářské sestavě jsem myslím přiložila k Čerstvým guacamole. *~~ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Animovaný kraťas, který je v mnohém podobný o tři roky mladšímu Čerstvému guacamole, pod kterým je podepsán stejný tvůrce. Oceňuje zejména samotný nápad, kdy je naprosto jednoduché jídlo připravovány z rozličně vypadajících "surovin". ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nejlepší příprava PESovského jídla.. mňamkózní špagety s rajčatovou omáčkou. Recept je jednoduchý do hrnce s vodou hodíte očka, na pánvi rozpálíte alobal, osmahnete rubikovu kostku, rozmačkáte píchátka na špendlíky. Do vařící bublinkové fólie vhodíte mikádo a vaříte do změknutí. Omáčku dochutíme nasekaným dolarem a jednou hrací kostkou. Pro máslovou chuť dodáme nalepovací papírky. Navrch postrouháme klubko vlny, dokořeníme kamínky z kaleidoskopu a můžeme podávat. Dobrou chuť. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Další skvělé video od tvůrce PES.Tentokrát už jsem se rozhodl udělit plný počet hlasování, protože si to fakt zaslouží.Jestliže bylo PESOVO video Fresh Guacamole nominováno na Oscara, tak tento film kdyby byl na něj též nominován, tak ho má v kapse. ()

Reklama

Reklama