Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Superpočítač označí jako rizikové hned čtyři osoby. Nemají zdánlivě nic společného, ale někdo je začne postupně vraždit. Reese s Finchem a také Carterová s Fuscem zjistí, že čtveřice byla svědkem autonehody syna senátora Hallena a rozdělila si peníze nalezené u mrtvoly. Jde o dolary za drogy. Reeseovi se podaří ochránit zbývající dvě svědkyně, ale vzápětí ho dostihne jeho minulost. CIA se dozví, že je naživu, a přes Carterovou zjistí, kde ho najdou. Chtějí ho jako zběhlého agenta zlikvidovat, ale jen ho postřelí. Nakonec Reese zachrání Finch s pomocí Carterové, ve které se pohne svědomí. Finch s těžce raněným Reesem zmizí ve tmě... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda 4 čísla najednou to tu ještě nebylo, ale jak jinak tolik lidí s 1 Reesem nezachráníš.... Tak už i na Reese došlo, chudák byl 2x postřelen bývalým parťákem ze CIA... :( Naštěstí mu Carterová pomůže do auta k Finchovi, že by... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečné scéně slyšíme skladbu „When Things Explode“ od britské elektronické skupiny UNKLE, kterou nahráli společně s anglickým zpěvákem Ianem Astburym a která vyšla na jejich třetím studiovém albu nazvaném „War Stories“, které vyšlo v roce 2007. (Trajektt)

Reklama

Reklama