Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Finch se po svém osvobození snaží vyrovnat s běžným životem. Rovněž se pokouší skamarádit s Reesovým novým společníkem - psem Medvědem. Reese zatím nastoupí do služby jako bodyguard, aby byl nablízku další osobě v ohrožení. Je to Sophie Campos, rozmazlená dcera brazilského konzula v New Yorku. Hrozí jí nebezpečí, protože se jistí pašeráci drog domnívají, že ona a její kamarádka byly svědkyněmi jedné jejich akce. Carterová dále pracuje na vyšetřování smrti Corwinové. V márnici narazí na Marka Snowa, který jí tvrdí, že tam byl přeložen. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (2)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

......to dievčisko stále utekalo.....a  ku koncu ten neuskutočnený let z balkóna .....škoda :) .....už klasická časť ,ale na pozadí beží aj iný prípad a ten je -bude na dlhšie..... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Finch se po svém osvobození necítí moc dobře, ale naštěstí má Reese a Méďu... Nakonec si najde cestu k němu a dokonce si s ním i hraje :))) Jinak parádní díl plný akce, Rees má zase plno práce se záchranou mladé ženy... Nakonec se ukázala i bývalá parťačka Reese ze CIA, jj ještě bude veselo :P ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama