Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Shawovou po přestřelce s Martine zachrání Root. Ta ji odveze do prozatímního bezpečného úkrytu. Shawová se nechce smířit s tím, že se bude muset skrývat. Martine se objeví na policejní stanici a začne se nebezpečně zajímat o Fusca. Mezitím se Reese a Finch snaží ochránit šéfa mafiánského gangu Eliase, kterému jde po krku šéf konkurenčního gangu Bratrstva. Reesovi se sice podaří Eliase ochránit, stojí to však život Eliasova blízkého přítele, Anthonyho. Martine přebírá velení a je rozhodnuta najít Shawovou stůj co stůj. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře Root Shawovou uspala :))) To se jí asi fakt nebude lít... "kolik jí toho Root dala..? --- zřejmě dost, aby to skolilo býka --- bude vzteklejší než on až se probere...!" :))) hmmm Samaritán je stále na lovu a rozšířil množství agentů... :/ ano už nebude vše jako dříve :/ ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stačilo z rovnice vyřadit Root a Shawavou a hned ten díl stál za to. A celková část týkající se Eliase stála za to. Zvláště to finále s Antonym. Skvělý díl, kterých už tak mnoho v rámci tohoto seriálu nebývá. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama