Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Finchův virus se šíří a celý svět kolabuje. Samaritán se Strojem slábnou, jak se virus dostává k jejich základním systémům. Finch s ostatními se pokoušejí zachovat záložní kopii Stroje a zničit zálohu Samaritána. Ten ji nejdřív ukryje do trezoru se zlatými rezervami a pak ji usiluje vyslat do vesmíru, aby se v budoucnu nahrála zpět. Ale Finchovi se podaří vyslat virus i tam a Samaritán je zničen. Postará se o to Reese, který se obětuje za Finche. Stroj se obnoví ze zálohy a je otázka, co bude dál... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

oblonskij100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě teď, 30.12.2021, jsem se dodíval po dlouhém maratonu na tento seriál. Do doby naháněčky za Samaritánem, to bylo na pět gwiazdek. Ale pak? No, slabé čtyři. Protože fičím na patosu a poslední díl byl patetický, až to bolelo, budu mít z něj velmi dobrý pocit. Velmi dobrý. A pokud mě ještě slyšíte, tak se spouští můj záložní systém, systém, který není na zemi. Systém, který se restartoval a bude se snažit poučit ze svých chyb. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je konec nebo ne....?! Hodně dobrý konec seriálu to se musí nechat... Jen škoda Reese, ale někdo musel umřít holt to je fakt... Naštěstí to Finch, Shawová, Fusco a Méďa přežije..! No hurá i Finch se konečně potkal se svojí láskou, snad už může ... PS: ta jízda tou podzemkou byla fakt hustá... ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama