Reklama

Reklama

Star Wars: Knightquest

  • USA Knightquest
Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2001, 40 min

Režie:

Joe Monroe

Scénář:

Joe Monroe
(další profese)

Obsahy(1)

Velký fanoušek Joe Monroe vypustil v roce 2001 do světa další skvost z řad Star Wars fanfilmů . Příběh Star Wars: Knightquest nás zavede do časů rebelských válek mezi Galaktickým Impériem a Rebelskou aliancí, mezi episody IV a V. Po zajmutí přincezny Leiy a před bitvou o Yavin, temný Sithský lord Darth Vader, pokračuje ve strhující genocidě rytířů Jedi. Jakákoliv informace, ať skutečná či ne, musí být oveřena. Darth Vader svede boj se starým Jediem Ulicem Cinnem a jeho učedníkem. (AllShallFall)

(více)

Recenze (4)

Venous666 

všechny recenze uživatele

Povinnost každého fanouška SW. Sice je pravda, že jednotlivé herecké výkony trochu pokulhávají, ale mě je to jedno. Po celou tu dobu (35min) mě to udrželo u monitoru. Na to, že je to už deset staré, tak atmosféra na jedničku, lightsaber souboje dobře propracované a Darth Vader jako vždy kraloval. Tohle se povedlo fanfilmu SW ... ()

McMastamind 

všechny recenze uživatele

Nechápu odpady. Jeden z nejstarších a nejznámnějších fanfilmů měl zajímavou pointu, na tehdejší dobu zdařilé triky a vůbec jsem se nenudil. Že "herci" hráli špatně? Proto to je amatérský film, že? Protože tam hrají amatéři. Darth Sidious může počítat s mojí pomocí při natáčení české obdoby. :) ()

Reklama

Yellyman 

všechny recenze uživatele

S hrdostí se označuji za Star Wars geeka a proto mě potěší jakákoli snaha ostatních geeků v oblasti dělání geekovin. Tenhle film jednoznačně geekovina je a je to dobře, protože je dělán se skvělým zápalem. Není to sice dokonalé dílo, ale na čtyři hvězdy stačí... 70% ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Star Wars: Knightquest patří k jedním z nejvíce zdařilých fanfilmů. Ani tak nezle přihlížet na herecké výkony. Moc si totiž vážím každé snahy rozvinout více jednu z největších filmových ság. Sountrack perfektně ladil. Masky na na amatéry byli úžasné. A ty efekty. Nádhera. Jako velký fanoušek také sním o svém fanfilmu ke Star Wars. A výkony jako je tento, mě více a více inspirují. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama