Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti je Zemí kontrolovaná organizací jménem Men-Tel. John Brennick právě uprchl ze supertajného vězení s maximální ostrahou, známého jako Fortress. Zanedlouho je ale opět zatčen a deportován na místo zvané Skycell . Nejdokonalejší vězení budoucnosti. Pevnost krouží 26000 mil od Země a je domovem nejhrůznějších kriminálních živlů, na nichž jsou prováděny děsivé pokusy a výzkumy. Brennick je držen v žaláři s nejmodernější technikou, obklopen promyšleným počítačovým systémem, včetně kamery, kterou má zabudovanou sám ve svém těle. Za těchto podmínek je prakticky nemožné z vězení uniknout, ale i přesto se pokouší o útěk. Myšlenka, která by doposud nikoho ani nenapadla... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (52)

type_B 

všechny recenze uživatele

Prima oddychové béčko se spoustou logických chyb. Nejzajímavější záběry pocházejí ze smíšených sprch... Jak to, že v antiutopisticky laděných sci-fi (v Hvězdné pěchotě to bylo přece taky) se tenhle moment objevuje celkem často? Záporáci jsou správně odporní, herečky pěkně vyvinuté, Lambert je sympaťák a ani nějaký ten vtípek semtam nechybí. Až ten přeslazený konec mi trochu vadí, je takový moc cukrkandlový. ()

W_Parmalee odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, vytrpěl jsem to celý, ale opravdu se na to nedalo koukat ani s vypnutým mozkem. Všechny dialogy jsou těžce dementní, děj absolutně nelogický a ten výlet v teplákách v otevřeném vesmíru mě dorazil. A bych nezapomněl na triky. Ty by byly průměrné tak na konci 60-tých let... Tenhle film je absolutní odpad!!! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie mojej srdcovky ma sklamalo už pred rokmi a teraz je to pre mňa už nepozerateľný trash. Technická stránka je síce celkom v pohode, ale film strieda jeden debilný nápad s obohratým klišé za druhým. Aj Lambert za tých pár rokov strašne zostarol. Bohužiaľ patrí medzi tú skupinu chlapov ktorým starnutie nesvedčí a vyzerá čím ďalej tým horšie. Mihne sa tam ešte pár ďalších béčkarov, ale nikto z nich nemá nijak zaujímavú postavu. A to vlastne ani Lambert. Najhoršie je, že zmenou režiséra film stratil unikátnu úchylne brutálnu atmosféru, ktorú mala jednotka a stal sa z toho tuctový a zabudnuteľný film o úteku z väzenia. Jediné na čo sa zmohli, že to väzenie umiestnili na vesmírnu stanicu, čo ale vôbec nedáva zmysel. 3/10. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Christopher Lambert mal na začiatku svojej kariery silnú charizmu, ktorá najviac zažiarila vo filme "Highlander". Postupne však začala pohasínať až úplne zmizla a stal sa z neho totálne béčkový herec, ktorý sa objavuje v takmer až odpadových tituloch. Na prelome milénia to s ním však nebolo ešte až tak zlé. Ešte ma dokázal svojim herectvom ako tak zaujať. Takže aj za futuristický väzenský sci-fi film "Väznica Fortress", kde stvárnil hlavnú úlohu, mu tie dve hviezdičky dám. ** ()

PierrevanH 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to bylo dobré... ale ne vážně, koukat se na to dá jen a pouze ze zábavy, jinak to nejde. V tomto filmu se dozvíte mnoho zajímavostí - např. člověk se může na chvilku pohybovat ve vesmíru bez skafandru, chvílemi tento film vypadá jak počítačová hra s grafikou devadesátých let...hodnocení 1* a půl ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V momentě, kdy Marcus (Anthony C. Hall) přepne televizi na cele na kanál, kde běží fotbal, jsou za brankou reklamy na pivo Radegast a Českou pojišťovnu a vlajky Lucemburska. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama