Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti je Zemí kontrolovaná organizací jménem Men-Tel. John Brennick právě uprchl ze supertajného vězení s maximální ostrahou, známého jako Fortress. Zanedlouho je ale opět zatčen a deportován na místo zvané Skycell . Nejdokonalejší vězení budoucnosti. Pevnost krouží 26000 mil od Země a je domovem nejhrůznějších kriminálních živlů, na nichž jsou prováděny děsivé pokusy a výzkumy. Brennick je držen v žaláři s nejmodernější technikou, obklopen promyšleným počítačovým systémem, včetně kamery, kterou má zabudovanou sám ve svém těle. Za těchto podmínek je prakticky nemožné z vězení uniknout, ale i přesto se pokouší o útěk. Myšlenka, která by doposud nikoho ani nenapadla... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (52)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

I tento díl je super akční zábava, ale samozřejmě po logické stránce hrozně nesmyslně a úsměvně natočený film o utíkání z kriminálu, až se v těch nesmyslech člověk i začne ztrácet. Ve skutečnosti by si asi tak lehce s každou kravinou neporadili jako ve filmu, ve filmu je prostě možný vše, vše sedí k cestě k úspěchu, ze součástek nějakýho krámu se dá udělat vysílačka, videorekordér, kamera a kdoví co ještě a to vše na koleně a to vše řádně a úspěšně využít k útěku :-) Je to prostě akční a nenudící film, který se nesmí v žádném případě brát vážně, je to fakt jen akční zábava docela slušně natočená. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie mojej srdcovky ma sklamalo už pred rokmi a teraz je to pre mňa už nepozerateľný trash. Technická stránka je síce celkom v pohode, ale film strieda jeden debilný nápad s obohratým klišé za druhým. Aj Lambert za tých pár rokov strašne zostarol. Bohužiaľ patrí medzi tú skupinu chlapov ktorým starnutie nesvedčí a vyzerá čím ďalej tým horšie. Mihne sa tam ešte pár ďalších béčkarov, ale nikto z nich nemá nijak zaujímavú postavu. A to vlastne ani Lambert. Najhoršie je, že zmenou režiséra film stratil unikátnu úchylne brutálnu atmosféru, ktorú mala jednotka a stal sa z toho tuctový a zabudnuteľný film o úteku z väzenia. Jediné na čo sa zmohli, že to väzenie umiestnili na vesmírnu stanicu, čo ale vôbec nedáva zmysel. 3/10. ()

Reklama

miko105 odpad!

všechny recenze uživatele

Film nebol zasa taký zlý len ma strašne naštvala pasáž keď Ch. Lambert otvoril dvere von do kozmu (samozrejme žiaden podtlak) a vystúpil si kľudne von bez skafandra len v nejakej košeli, či čo to bolo (však tam je len príjemných pár stupňov pod nulou), akurát zadržal dych, zotrval tam pár minút a vrátil sa naspäť a ešte ani nezatvoril tie dvere a už sa nadýchol. Tvorcovia tohto filmu zrejme zabudli, že vo vesmíre neplatia rovnaké zákony ako na Zemi. ()

W_Parmalee odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, vytrpěl jsem to celý, ale opravdu se na to nedalo koukat ani s vypnutým mozkem. Všechny dialogy jsou těžce dementní, děj absolutně nelogický a ten výlet v teplákách v otevřeném vesmíru mě dorazil. A bych nezapomněl na triky. Ty by byly průměrné tak na konci 60-tých let... Tenhle film je absolutní odpad!!! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jedničku si nepamatuju, ale určitě si seženu. Dvojka je totiž mimořádně zábavné ultrabéčko, ve kterém nechybí nic, co patří do vězeňského filmu (sadistický bachař, ředitel hrající si na boha, blázen ze zvířátkem, scéna ve sprše, nahý baby atd...) Díky neustálému přívalu skvělých hlášek a obrovskému nadhledu to ani chvíli nenudí a dají se přehlédnout i obrovské nesmysly (plachtění vesmírem například). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V momentě, kdy Marcus (Anthony C. Hall) přepne televizi na cele na kanál, kde běží fotbal, jsou za brankou reklamy na pivo Radegast a Českou pojišťovnu a vlajky Lucemburska. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama