Jak se točil seriál Hra o trůny (TV film)
Making of Game of Thrones
Dokumentární
USA, 2011, 25 min
Nahlédněte do zákulisí natáčení výpravného fantasy seriálu Hra o trůny z originální produkce HBO. Dokument přináší rozhovory s herci a tvůrci, krátké ukázky, unikátní záběry scény a dění za kamerou. (oficiální text distributora)
H34D
Velmi nadprůměrný dokument o skvělém seriálu, první polovina se nese v klasickém duchu, kdy jednotliví herci představují své postavy a následně nahlédneme pod pokličku samotné tvorby - výběr lokací, budov, oblečení i řeči Dorthraků. Osobně mi chybí jen více informací o technikách natáčení a tvorbě vizuálních efektů. Jinak ale pěkné přiblížení atmosferického světa Hry o trůny. 8/10(3.8.2011)
flanker.27
K dobrému seriálu patří i dobrý Making of.(22.4.2011)
Shakers
http://www.youtube.com/watch?v=OofPjpBVvEA 65% - 3*(21.4.2011)
swamp
Prostě "making of".. ovšem velice neobyčejného seriálu.(7.7.2011)
Gerret
Fandům seriálu dokument doporučuji, pokud se chtějí o seriálu dovědět více. Tady je to i českými titulky: část 1: http://www.youtube.com/watch?v=C0riKz3Fs3o část 2: http://www.youtube.com/watch?v=Nq770vNS528. Hodnocení 75%.(31.1.2012)
lareinna
Už sa nemôžem dočkať ďalšej série..(18.2.2012)
dandislav1991
spousta řečí, které jsem viděl až po 10. díle, takže nic nového, spíše takové doplnění(18.7.2011)
Norus88
Dobrý Making of s pohladom na problematiku seriálu, charakter postáv a všetkého okolo seriálu.(22.4.2011)
Stíba
Není to vlastně klasické making of ale spíše vyprávění o příběhu samotném a pár minut je také věnováno lokacím, ve kterých se natáčelo.(10.4.2012)
PavelH
od "making of" bych čekal trochu víc jak se to dělalo, jak se to točilo, těžký scény, jak se pracovalo s hercema, s kulisama s efektama, který tam jsou výjmečný. Tohle je spíš jen upoutávka a okecávání a vysvětlování. Vím, že by to byl spoiler, ale čekal bych, že to vydaj až po premiéře jako opravdový making of... Každopádně seriál jako takovej je LUXUSNÍ!!(5.8.2011)
kverula
Nic co bychom už nevěděli z knížky nebo z 1. série. Zaujal mě snad jen ten Belfast.(27.4.2012)