Jail Bait

Krimi / Drama

USA, 1954, 72 min

Noir á la Ed Wood! Jemná parodie (samozřejmě nezamýšlená) na můj oblíbený žánr (a vlastně i na film obecně) - když si budete všímat detailů, tak je to neskutečná legrace.(11.11.2007)

• Dadel

Toto je pokus Eda Wooda o film noir, a volba tohoto námětu poněkud snižuje atraktivitu filmu pro dnešního diváka - bez zombií, marťanů a bohužel i bez Bély Lugosiho, pouze s hromadou velice dřevěných (ne)herců je to místy trochu nuda. Jedinou známější tváří je Edova přítelkyně Dolores Fullerová. O amatérskosti filmu snad není třeba se rozepisovat, snad stojí za zmínku, že doprostřed filmu je vlepen několikaminutový výstup spoře oděné tanečnice, nijak nesouvisející s dějem. Největší zrůdností filmu je ale hudba. "Skladatel" Hoyt Curtin si po celý film vystačil s jedním a týmž virblem na španělku, který téměř nikdy neutichne. Ke konci filmu jsem už měl chuť mu tu kytaru omlátit o hlavu. Film lze doporučit jen pokročilým edwoodofilům, začátečníci nechť sáhnou po nějakém známějším kusu.(18.1.2006)

• M.E.J.L.A.

Pokus o psychologické noirové drama - toporně natočené i zahrané a proto velice zábavné. Hlavně v posledních deseti minutách se dějou věci!(17.4.2009)

• Tommy987

Dlho to bolo len strašne nudné a strašne zlé (typicky edwoodovsky "originálne" dialógy, príšerné "herecké výkony" a "hudba", ktorú by som zložil a zahral aj ja, čo nepoznám noty a neviem hrať na gitare), ale koniec bol zábavný na maximálnej možnej úrovni. Plastická chirurgia 4ever! Obzvlášť, keď sa vykonáva v útulnom prostredí domova na sedačke :-).(19.4.2009)