Reklama

Reklama

Královská dvojčata

(seriál)
  • USA Pair of Kings
Komedie / Fantasy / Rodinný
USA, (2010–2013), 25 h 21 min (Minutáž: 22–45 min)

Tvůrci:

David Hoge, Dan Cross

Hudba:

Jamie Dunlap

Hrají:

Mitchel Musso, Larramie Doc Shaw, Adam Hicks, Kelsey Asbille, Ryan Ochoa, Geno Segers, Martin Klebba, Matthew Willig, Logan Browning, Sinqua Walls (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Seriál se soustředí na bratry – dvojčata Bradyho (Mitchel Musso) a Boomera (Larramie Doc Shaw), kterým je 16 let. K nim do školy přijde jejich budoucí královský rádce Mason Makoola (Geno Segers), který jim řekne, že se mají stát králi. Na ostrově se seznámí s jedinou dcerou Masona Makooly Mikaylou (Kelsey Chow) a jejich bratrancem Lannym (Ryan Ochoa), který se snaží je sabotovat, aby mohl sám vládnout. Společně pak žijí na ostrově Kinkow a zažívají spoustu dobrodružství, když prohledávají různé malé ostrůvky v Polynésii. (10milda)

(více)

Recenze (21)

Lokitre odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jenom několik episod a doufám, že znovu už se na tenhle seriál nebudu muset dívat. Dvě pubertální dvojčata zjistí, že jsou dědici trůnu na jednom tropickém ostrově - tohle je hlavní děj (i na Disney Channel je to dost slabý). Prozkoumávají ostrov a jsou u toho vtipní až na zvracení . Nehledě na to, že jedno z dvojčat je bílé a druhé černé barvy pleti (nejsem rasista ale tohle je vážně divný) . Kdykoli se na to sestra dívá, odcházím z pokoje. Nuda nuda, šeď šeď. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů, má to kolísavu kvalitu, ale některé nápady jsou skvělé (třeba mořské panny). Jasně, je to pubertální humor, kulisy ve studiu z papundeklu, ale zabaví, neurazí. ()

Reklama

lardko 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost , asi deset dílů se mi líbylo od začátku až do konce , ale jinak je to strašná blbost s nudnejma a trapnejma hláškama. Dvě hvězdy dávám jen protože , se mi v každém díle něco líbí , a několikrát i rozesměje. Jinak na Disney Chanelu jsou spousta lepších seriálů než je tenhle. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že už nikdo nic tak hrozného jako je Lazy Town nevymyslí.. Ale Královská dvojčata mohou "línému městečku" bez problému konkurovat.. Nebylo by mi proti srsti dát ani odpad, ale za Mitchela Musso dávám alespoň tu jednu hvězdičku, protože jeho mužu v jakkoliv trapné roli :)) ()

Lenka.love 

všechny recenze uživatele

Prekvapuje ma také negatívne hodnotenie. Tí čo hodnotili nevideli určite ani jeden diel, o čom svedčí aj popis, volajú sa Brady a Boomer, nie Dude!! Dude je po anglicky kamoš. A ostrov nie je v Polynézii, ale je volá sa Kinkow...Podľa mňa je to najlepší seriál čo Disney XD natočil, aspoň 1. a 2. séria, keď v 3. sérii nahradili Mitchela (Bradyho) Adam (ako Boz,) skazili to. To, že sú dvojčatá a jeden je biely a druhý čierny bolo vysvetlené tým, že otec bol biely a matka čierna, ale tým, že sa tam objavil Boz a trojčata – za to by som dala 0 bodov, ale 1.a 2. séria obsahujú dosť humorných hlášok. Okrem vtipných scén - často paródií, je tu zaujímavé aj iskrenie medzi kráľom Bradym a Mikaylou, dcérou Masona – ochrancu, ktorý nechce aby sa nikto približoval k jeho dcére a dosť patrične to dáva aj najavo :-) Vtipný je aj ich bratranec Lanny, ktorý sa snaží Bradyho a Boomera zbaviť aby bol kráľom, má hovoriacu rybu a jeho plány vždy zlyhali. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Adam Hicks se do obsazení seriálu zapojil také díky tomu, že mu právě skončila produkce seriálu Zeke & Luther (od r. 2009). (ManOfPhoenix)
  • Třetí sérii se dostalo negativních ohlasů z důvodů odchodu Mitchela Musse a příchodu Adama Hickse. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama