Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi roztomilá, milučká komédia o tom, že láska je naozaj pre každého, aj pre takých dvoch "mierne" citovo nevyrovnaných ako boli Angélique so Jeanom-René. A k tomu ako čerešnička na torte hora čokolády. To vám vypláchne chuťové poháriky, mal som čo robiť aby som si hneď jednu neotvoril... 80/100 ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Nepůjdeme na procházku?" ....situace: venku chčije jak sviňa, oni se v tom dešti prochází s úsměvem na tváři...."Nevrátíme se? - Chcete? - Ne nezbytně." Taková krásná francouzská romantická komedie, která se výjimečně neodehrává mezi mladými puboši nebo osobami těsně po třicítce, ale mezi "obyčejnými" postrašími a nikterak fyzicky přitažlivými lidmi. To ale právě vůbec nevadí a naopak dodává to filmu takovou lehčí atmosféru, zvláště když oba z nich trpí velkými problémy mluvit s lidmi, nebo vůbec být v jejich společnosti. Je zázrak, že se ti dva našli. Perfektní scénka byla v mini autě, kde se namačkali všichni pracovníci továrny na čokoládu a sledovali "neskutečně nenápadně" Angelique. Dvěma slovy je tento film 'dokonale krásný'. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

Na tuto malou nenápadnou komedii bych nejspíš nenarazil bez zdejších spřízněných duší a byla by to škoda. Jde tu o sbližování dvou nesmělých duší, které nám film předvádí lehce s jemným humorem a citem pro poetiku. I když vlastně nepřináší nic nového a je to vlastně celé hrozně naivní, tak si troufám dát i silnější čtyři hvězdičky ... a když potěší příště, tak 5 hvězdiček ji nemine. Doporučuji širokému publiku. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi lahodný zákusek z francouzského cukrářství, při němž zjistíte, že na tom, oproti dvěma hlavním hrdinům, nejste možná vlastně vůbec tak špatně:) Krásný příklad malého, krátkého, nenápadného filmečku, který však o to více potěší a navodí dobrou náladu. Spolu s úžasnou Čokoládou se jedná zřejmě dva nejzásadnější filmy, během jejichž sledování pocítíte nesmírnou chuť na čokoládu:) ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Čokoládově sladká komedie o dvojici nesmělých, roztomile ostýchavých a starosvětsky zamilovaných. Námět je originální, herecky je to kouzelně zvládnuté s vtipnými dialogy a jemným humorem. Tento francouzský snímek ukazuje, že romantický film lze natočit i cudně, bez postelových erotických scén. A to nemluvím o ukázkové výrobě čokolády, která mě přiměla jít v noci s baterkou do komory pro tabulku čokolády, kterou jsem si tam sama před sebou ukryla pro čas nouze. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama