Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erika je úspěšná kadeřnice, která právě oslavila 44. narozeniny. Erika má kariéru a vypadá dobře, ale i tak jí v životě chybí muž. Ve svém okolí má ale hned několik dobrých přátel: Alice je její švagrová a nejlepší kamarádka, Viktor je manžel, se kterým už 10 let nežije, ale mají skvělý vztah, a další důležitou osobou je Richard, její homosexuální kamarád. Erika také tráví hodně času se svojí matkou. Erika si uvědomila, že by se ráda stala matkou, a protože ve svém životě nemá žádného muže, poprosila Richarda o jeho sperma. Richardovi trvalo dlouho, než si to promyslel, ale jí o Vánocích řekl, že souhlasí. S dárcovstvím souhlasil i Lumír, což je Richardův přítel. Lumír se s Richardem seznámil díky Erice, která ho dostala jako dárek k narozeninám od svojí matky. Lumír měl udělat Erice narozeninový striptýz. Když Erika řeší svoje budoucí mateřství, začne Alice řešit objevení syna, kterého se v pubertě vzdala. Adam našel Alici a začali se scházet. Adam měl dokonce dorazit na Vánoce, ale na poslední chvíli změnil plány, což Alici ranilo. Eriku trápí, že je Alice smutná, takže na Štědrý večer vyrazí do baru, kde Adam pracuje, a začne se s ním bavit. Erika si nakonec vezme Adama k sobě domů, ale on to pochopí tak, že s ním chce spát. Erika na něj ale vybalí to, že ranil Alici, a celý večer skončí fiaskem. Adam odchází velmi naštvaný. Erika se tím ale moc netrápí a začíná s Richardem plánovat jejich umělé oplodnění. Po několika dnech se ale Adam objeví u Eriky v práci a uznává, že udělal chybu a že Erika měla pravdu. Adam a Alice se tedy znovu schází. Erika má radost. Když má Erika první ovulaci, přijde k ní Richard, aby se pokusili o první oplodnění. Richardovi chvíli trvá, než se uvolní, aby mohl masturbovat, ale pak se vše podaří. Příjemný a nadějný večer pokazí hádka Eriky s její matkou. Matka Eriky nedokáže pochopit, proč chce Erika vychovávat dítě sama a navíc ji štve, že použije sperma od gaye. Hádka je to skutečně velká. Erice ten večer od pláče pomůže jen to, že se u ní objeví Adam, se kterým se tu noc dá dohromady. Erika spí s Adamem a s Richardem se snaží otěhotnět. Alice o Adamovi a Erice nic neví, a když se u Eriky náhodou objeví, Erika Adama schová a zapře ho. Adam je velmi naštvaný. Brzy po této události slaví dcera Alice narozeniny a Adam se na oslavě baví s jinou slečnou. Nakonec tam ale přeci jen nejvíc času tráví s Erikou... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (519)

Havenohome 

všechny recenze uživatele

Rozkladná hniloba. Kotek tam hrá postavu, čo chce tuším hrať na bubny. Prečo potom ani raz počas filmu nepočúva hudbu, alebo nerobí niečo iné, čím by napĺňal svoju nastolenú dramatickú potrebu? Byť homosexuál, tak sa na režisérku tohto filmu urazím. Postava slovenskej matky smrdí úbohým kompenzovaním komplexov. A jej smrť je len lacný dramatický vrchol. Nič sa tam nedeje, všetko sa dozvedáme v doslovnom dialógu. Pri džemovacích číslách som klesol hodne hlboko do sedačky. Tento film je ešte väčšia hniloba než skvosty od Trošku. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Perfektní romantická žánrovka pochvalné řemeslné kvality srovnatelné s leckterou americkou produkcí. Infantilní, jednoduché, vtipné a s parádními hereckými výkony. Divácky hit jak vyšitý, na který se, na rozdíl od nechutného spotřebního zboží Vejdělka nebo Poledňákové, nelze zlobit, i když omílá mnohokrát viděné. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Když mám při sledování filmu neustále pocit deja vu (že tohle jsem už viděl v jiném romantickém filmu, v jednom anglickém, v jednom francouzském...) a když některé scény jsou pojaty jako z televizní reklamy, už to samo mne odrazuje od sledování a jakéhokoliv pokusu o vcítění do postav. Jenže ty postavy jsou naprosto... podivné, jako z jiného světa. Možná světa pražských inťošů, ale ne ze světa běžných lidí. Nevěřím tam nikomu nic. Kamera, některé záběry, občas využití hudby, to docela ujde, ale celkově je to mizérie. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Taky nejsem extra moc zastáncem českejch filmů, ale tenhle měl celkem spád a ubíralo se to zajímavým směrem. Pár Chýlková - Kotek, kteří sou od sebe asi o 25 let byl celkem originální a Sokol v roli homosexuála taky příjemně překvapil. Na těch pár mimoscén, který by tam bejt nemusely a na český poměry jsou 3* luxusem. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Nejvetsi pozitivum, ktere mi prineslo promitani Perfect Days, je ukazka na film Laska je laska, ktery nas ceka v lednu. Jinak jsem bohuzel byla spis zklamana. Je to strasne umele (Pariz na zacatku?), zbytecne nastavovane (at uz predstaveni skokanu ci bubnujicich barmanu), hudba me neustale iritovala a zenske osazenstvo me nepotesilo ani trochu. Chylkovou mam jinak rada, ale tady mi proste nesedela (ze by uz na to byla stara?), Kronerova (matka Slovenka, co rika poŘad?) mi pripominala ucitelku cestiny ze zakladky a sileny vyraz Bydzovske me spis desil. Naproti tomu muzska cast obsazeni me bavila nadmiru. Hlavne Sokol (ackoli malinko prehraval, byl kouzelny) a Kotek (ani se nestydel vybalit svou pneumaticku). Bohuzel intim sceny mi prisly skoro nechutne (rozdil 25 let ze neni moc? Vlasakova s Dykem v Zenach v pokuseni meli mezi sebou jen 13!). Nemuzu rict, ze bych se uplne nudila, ale jednoduse uz si ted nevybavim zadnou vtipnou scenu (snad krome te, kdy se Kotek schovava v koupelne). Nellis ma zkratka na vic - jeji Vylet miluju (ackoli, co ma porad s temi urnami?) a doufam, ze se jeste neceho podobneho dockam. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama