Reklama

Reklama

V tomto akčním thrilleru Pravá tvář je hlavní hrdinkou Abby Collinsová (Catherine Bellová), manželka a matka žijící šťastným životem na předměstí, jenž úspěšně tají svou temnou minulost speciální agentky zocelené vojenským výcvikem. Když je však její manžel záhadně unesen, Abby začne pronásledovat její minulost a musí riskovat vše, aby ochránila svou dceru a zachránila muže, kterého miluje. (HBO Europe)

(více)

Recenze (15)

Ashar 

všechny recenze uživatele

A bude pohádka: Překrásná tmavovlasá princezna musí zachránit blonďatého prince a tak přemůže několik chlapů, přelstí náčelníka FBI včetně jeho pohůnků a ještě musí odhalit padoucha, který drží jejího prince v zajetí. Každá její rána uspí nepřítele, chlap je málem zneškodněn dřív,než Katka kopne, no skoro jak od Chucka Norrise. Katka je naopak ještě lepší, protože rozumí počítačům. Celkem svižná podívaná pro pohodový večer. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Mistrině MacKenzie ze seriálu JAG to tady slušně rozvalila na plný obrátky ve špionážním stylu, ALE: Bond to není, jak tu všichni píší - ani kino film to není. Ale hodinu dvacet to baví. Trošku to drnká na citlivou strunu skrz to dítě co otravuje doma a nechce spát ale 2 hvězdy to obhájí. Maucta Catherine. Příště něco víc "rajcovního" :) ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film myslel niekto seriózne vážne? Ako fakt? Pre koho to akože bolo? Polodementných retardov a mamičky na materskej aby im niečo hralo v pozadí počas kojenia a žehlenia? Od pohrebu presne viete, čo kde kedy a ako. Vypatlana scéna s tým mačacím čipom to lne zaklincovala. Na toto je aj ODPAD málo. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

S přibývající minutáží u tohoto filmu zjistíte, že hloupne a hloupne. Některý scény dokonce stojí na hraně trapnosti, a to je co říct, každopádně o pěknou vizitku se nejedná. Nejenom, že samotná zápletka je poněkud slabá, ale hlavně hereckej výkon C. Bell je opravdu špatnej - nelze jí věřit skoro nic. Jasně se ukazuje, že ona sama film neutáhne. A tím pádem se ty klady hledají velice marně, proto i to hodnocení nemůže být v nějakých výšinách. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv film nějakým výrazným způsobem nenadchne, tak rozhodně se jedná dobrý akční thriller. Většinou se unáší děti či manželky, nicméně zde je unesen manžel, což považuju za originální zpestření. Zápletka je docela obstojná, akce místy nadějná, celkově je ovšem spíše průměrná, scenáristicky sice jednoduché, ale alespoň přehledné a ne zbytečně zamotané. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama