Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Američanku Cindy Spencera - vynikající policistku Scotland Yardu - vyšlou do Hongkongu, kde má vyřešit složitý obchodní zločin. Případ brutální vraždy tajného vyzvědače, který vlastnil cenný mikrofilm - důkazový materiál o korupčních praktikách mezinárodního konzorcia - má zájem odhalit i domácí detektivka, stejně zdatná konkurentka Michelle Young. Inkriminovaný dokument však vůbec není jednoduché objevit, protože se ho pokoušejí speněžit tři místní gauneři. Jsou však příliš slabá partie pro mocného šéfa zločineckého konzorcia, který nad nima vyřkne ortel smrti. Cindy a Michelle se mu to pokoušejí překazit za každou cenu... (laura4)

(více)

Recenze (62)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V rámci série In the Line of Duty se jedná o jeden z těch slabších kusů. Vzhledem k obsazení bych čekal rozhodně větší nářez Nepomáhá však ani účast Cynthie Rothrock, debutující v jedné z hlavních rolí, ani typická přehršel všemožné akce se zbraněmi i bez nich. Odpustil bych i příběh sešitý rozpálenější jehlou než minule i v budoucnu, iritoval mne však afektovaný hihi humor, kterého se naštěstí v dalších částech téměř nedočkáme. Trojka, která se cítí stejně těsně jako pozadí Cynthie v upnutých džínách. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hongkongská akční komedie, která toho se sérií Red Force vskutku nemá nic společného. Jen reklamní tahák Intersonicu a výbornou herečku Michelle Yeoh v hlavní roli jedné z detektivek. Opět nám ukáže něco ze svého umění – já tuhle ženskou prostě žeru. Její parťačka na mě už takový dojem neudělala. Za to tu máme trojlístek magorů (zloděje a padělatele – ten byl vážně pěkně vychcané pako) a několik drsňáků. Bojové choreografie jsou ale opět hodně slušné, horší už to je se samotným příběhem. Zuby nehty si to zaslouží alespoň průměr. 50% ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Špičková choreografie, vynikající akční scény, versus kopice nudy a trapného asijského humoru, který mi normálně tolik nevadí (viz.Jackie Chan, Sammo Hung, atd..), zde je ale trochu mimo mísu a trapností se nešetří. V rámci té doby, kdy vznikalo nejvíc HK martial art filmů, lze Red Force 2 ( ačkoliv to se sérií Red Force nemá vlastně prakticky nic společného ) zařadit mezi předpisový průměr. 3* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto už nieje ani tak superakčná hongkongská kriminálka, ako napr. prvý RED FORCE, ale akčná komédia v štýle LUCKY STARS. Jej producentom je totižto Sammo Hung, ktorý hral v spomínanej sérii ( dokonca si tu z nej prepašoval aj zopár svojich hereckých kumpánov ) a je to na tomto filme patrne vidieť . Typický hongkongský humor, prepletení akčnými scénami a s postavami, ktoré sú skôr karikatúry. Záverečný súboj je však špičkový v každom ohľade. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Opet sem musel prehodnotit. Po shlednuti par radoby vtipnych komedii od Jackie Chana a jeho kolegu musim rict ze tohle byla prdel k popukani. Zase uradujou totalni absurdity a okouzlujici dabing od intersonicu. Navic do tohohle akcniho pendolina v plny rychlosti naskocila draci lady Cynthia Rothrock takze neni nouze o dalsi zajimavy fighty. Jako dalsi me potesila ucast Jamese Tiena coby velice slizkeho gangsterskeho bosse ktery se moc rad smeje a dava to najevo pokazdy kdyz je v zaberu. Dalsi skvost HK kinematografie. Doporucuju ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Hong Kongu a Macao v Číně. (BMW12)

Reklama

Reklama