Reklama

Reklama

Tom Yum Goong 2

  • Thajsko ต้มยำกุ้ง 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když Kham (Tony Jaa) zachrání svého slona Khona v Sydney, vrací se s ním do Thajska na venkov. Po pěti letech za ním přichází obchodník se slony a chce od něj Khona koupit za libovolnou cenu. Kham slona odmítne prodat a obchodník tedy Khona ukradne. Kham se ihned vydává do jeho sídla, kde po krátké potyčce s ostrahou nalézá obchodníka zavražděného. Vše je navíc připraveno tak, aby si policisté i dvě obchodníkovi dcery mysleli, že jej zavraždil Kham. Začíná tak zběsilá hra, při které Kham musí nejen znovu zachránit svého slona, ale navíc se vypořádat i s policií. (Tamten)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Předchozí filmy Tonyho Jaa si částečně zakládaly pověst na natáčení bez použití CGI a kabelů v akčních scénách. Oproti tomu v Tom Yum Goong 2 se režisér Prachya Pinkaew s choreografem akčních scén Pannou Rittikraiem poprvé rozhodli obě techniky využít. (Raztubyl)
  • Kvůli dlouhotrvajícím povodním v Thajsku muselo být na několik týdnů přerušeno natáčení. (Raztubyl)
  • Tom Yum Goong 2 je šiesta snímka režiséra Panna Rittikraia, v ktorej hrá Tony Jaa a zároveň piata, kde sa predstavil Patrick "Kazu" Tang. Rovnako je štvrtým filmom režiséra Prachya Pinkaewa, v ktorom sa objavil Petchtai Wongkamlao. Taktiež sa v ňom po druhýkrát stretli JeeJa Yanin a Patrick "Kazu" Tang a štvrtýkrát Tony Jaa a Dan Chupong. Pre Tonyho Jaa a Petchtaia Wongkamlao je snímka už siedmou spoluprácou. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama