Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka priateľov sa vydá na výlet do malého mestečka. Spočiatku je všetko v poriadku, až na čudné správanie miestnych a veľmi zaujímavé príbehy o miestnej legende, pri ktorej každému naskakuje husia koža. Lenže každá legenda sa zakladá na skutočnosti a ani táto nebude výnimkou. Mladú partiu preto čaká boj o vlastné životy. (DJ Rocco iNc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Něco mezi Predátorem a Hatchet, akorát o strašně moc levelů horší než obě zmíněná dílka. Je mi celkem líto, jakej šílenej brak se z filmu vyklubal, protože povedenej horor s monstrem v hlavní roli už tu nebyl hodně dlouho. K smíchu od začátku do konce, bohužel. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

..uff upravená kreatúra Mi pripomennula na zlomok sekundy užívateľa z nedávnych tučných udalostí. Zaň dávam bodík a ten 2. upnem za Sida , ktorého. ak sa rýchlo neujme Rob Zombie , tak zhrdzavie. Inak ale OK aj keď s odpudzujúcim názvom. Tu sa neoplatí s obsahom mučiť klávesnicu. Ak disponujeś monitorom , tak to máš všetko už dávno za sebou. Prostredie nezafungovalo , B & W partička detto, obkec okolo ničoho , nejaké tie bradavky aby bola vyvolaná akcia , k tomu prisyp nejaký ten " freak face " a guláš je uvarený. V SYFY už asi mali plno - lebo "KILLING MOUNTAIN " je ďaľšia filmová ratolesť. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nebyla to až taková hrůza, jak jsem původně myslel. Já to prostředí hlubokých lesů a rozlehlých bažin prostě můžu, kor když do nich umístíte nějaký vraždící kombajn, v tomto případě muže mixnutého s krokodýlem. Ten se občas chytře schovává mezi stromy, hladově číhá na své oběti a snaží se skrz nějakou americkou buchtu zachovat svůj rod. Náznaky napětí se objevují hlavně do doby, než je nám ta slizská potvora odhalena, jelikož na rozdíl od podobně laděného Man-Thing (2005) strádá na rozpočtu. Klišé stíhá klišé, jednu zvláštnost si film ale neodpustil: většina černochů v hororovém žánru slouží k povinné likvidaci, zde se však karta obrací a je to právě on, kdo se monstru postaví tváří v tvář. ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Na toto musíš mať vyslovene rád monster horrory. Nie je to ten tip filmu "zlatko, pustíme si horror?". Ja asi jedine cením príšeru, pretože scenár a herci sa moc hodnotiť nedajú a na tom aj padá celý potenciál filmu pochovaný hlboko v bažinách.. Škoda. Bolo toho málo, ale malo to potenciál. Radšej menej ceckov a viac akcie pán režisér :) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale jo, čekal jsem tenhle kus o mnoho horší... Prostředí močálů je vždy sympatické a pro horor jako stvořené, Sig Haig prakticky pokaždé potěší, vraždící bestie byla celkem fajn a hororová atmosféra sem tam taky vystrčila růžky... Naproti tomu scénář je neskutečně pitomý, herci opět jako retardi z ochotnického divadla a taky se tak chovají, prostě celý tenhle kus je stejně inteligentní jako skinhead v cikánské hospodě... Ale co bychom taky od béčka jako stehno mohli čekat, že... Nasraný nejsem, nadšený také ne... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Príšeru vo filme stvárnil majster bojových umení Daniel Bernhardt, ktorý svoju postavu okomentoval slovami: ,,Väčšinu svojich filmových úloh som stvárnil ako akčný hrdina, podobne ako Jean-Claude Van Damme. Každý ma pozná z filmu Krvavý šport, Matrix Reloaded (2003) či zo seriálu Mortal Kombat (1998). No nikto ma nepozná aj z tej inej stránky, ako je vybíjanie mozgu z hlavy. Táto úloha netvora ma potešila, pretože s takýmto niečím som sa ešte nestretol a je to zaujímavá výzva, ako ukázať divákom, že aj akčný herci sú len herci a zvládnu čokoľvek." (DJ Rocco iNc)
  • Bolo viacero variant podoby príšery, tvorcovia sa nakoniec rozhodli, že bude zmutovaný krokodíl. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama