Reklama

Reklama

Nic proti ničemu

  • Slovensko Nic proti ničemu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie režiséra a hudebníka Petra Marka (Český lev za hudbu k filmu Protektor) a jeho přátel z divadelního sdružení Láhor/Soundsystem vypráví příběh manželů Radka a Johany, kteří přijíždějí inkognito na sraz adoptovaných, snažících se založit občanské sdružení. Rozhodují se totiž jestli budou adoptovat dítě a chtějí poznat „co z těch lidí vyroste“. Když se ale Radek ukvapeně představí pod cizí chatovou přezdívkou Skippi, stane se okamžitě terčem opovržení celé skupiny. Johana a Radek se i přes vyhrocenou atmosféru rozhodnou zůstat. Teprve teď se totiž "něco děje", něco osobního, a bude možné to pozorovat zblízka! Radek přijímá falešnou identitu "vyvrhele" se vším všudy a přitom s Johanou pozorují reakce ostatních. Během několikadenního pobytu v kempu Jordán, kde se sraz odehrává, vyplouvá postupně napovrch, že nejsou jediní, kteří něco skrývají. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

HouseMK

HouseMK (hodnocení, recenze)

scrapy: Nic proti ničemu je pro mě "rouhodně" jedním z nejpřekvapivějších snímků z letošního MFFKV .... herecké výkony odpovídající postavám, smál jsem za celých 98 minut skoro pořád. Téma si režisér sám vymyslel a zpracoval, příběh jako ze života, který se jen věnuje nejen Johaně a Radkovi... ;-)

scrapy

scrapy (hodnocení, recenze)

Nic proti ničemu je pro mě rouhodně jedním z nejslabších snímků z letošního MFFKV .... herecké výkony slabé, nezasmála jsem za celých 98 minut ani jednou. Téma by šlo zajisté zpracovat lépe, příběh nijaký, který se jen povrchově věnuje Johaně a Radkovi...

Související novinky

46. ročník MFF Karlovy Vary

46. ročník MFF Karlovy Vary

19.06.2011

Od 1.7. do 9.7. se v Karlových Varech uskuteční nejvýznamnější filmový festival kategorie A ve střední a východní Evropě. Festival představí 178 celovečerních filmů, převážná většina z nich bude mít… (více)

Reklama

Reklama