Reklama

Reklama

Nana to Kaoru

  • Japonsko ナナとカオル
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nana je předsedkyní studentské rady. Kaoru školní loser, který nemyslí na nic jiného, než na svoji vášeň pro sadomasochismus. I když bydlí hned vedle sebe a jejich matky se navzájem přátelí, oni sami si k sobě cestu nikdy nenašli a prakticky spolu ani nemluvili. Tedy až do jednoho osudového večera. Tehdy na dveře Kaoruova bytu zaklepá zoufalá Nana, která potřebuje pomoci. Pomoci odemknou zámek od obleku. Od latexového obleku, k němuž má klíč pouze Kaoru. Najednou se před mladíkem otevírají doposud zamčené dveře a jeho sny se začínají krůček po krůčku naplňovat stejně tak, jako Nana pozvolna pod jeho vedením zažívá dosud nepoznané. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Čo má robiť dievča, keď sa oblečie do sexy latexového oblečku, nevie ako z neho von a nechce ho zničiť, lebo bol určite veľmi drahý? Samozrejme požiada o pomoc chlapca odvedľa... ¬_¬ (Kdeže sa to mám presťahovať?...) No a keď si uvedomí, že jej to pomohlo neskutočne sa upokojiť a oddýchnuť od každodenných povinností - je to začiatok krásneho priateľstva - obojky, močenie na verejných priestranstvách, zväzovanie a tak... Postavy občas trpia samomluvou, herci prehrávajú, vedľajšie postavy v škole pôsobia nadbytočne (to je možno spôsobené prerábkou z mangy) - príbeh ako taký však môže byť a keďže o tejto téme sa veľa "normálnych" filmov asi netočí - nadhodnotím to na slabšie 4* ()

sajagi 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak bývá, filmy jen málokdy předčí své knižní předlohy. V tomto případě to není taková tragédie jako v případě anime verze, ale kvalit předlohy mangaky Amazume Ryuty stále ani zdaleka nedosahuje. Těžištěm originálu je (doslova nádherně vykreslený) vnitřní boj hlavních protagonistů a jejich pocity, který je v přehrávaném podání až příliš zjednodušen a veškeré nuance jsou tím ztracené. Pro mne tak ztrácí hrané NanaKao veškerou přitažlivost, stává se z něj jen velmi laciná komedie plná klišé (krev z nosu) a sexy oblečků. ()

Reklama

Reklama

Reklama