Talking Funny (TV pořad)
Komedie / Talk-show
USA, 2011, 49 min
Hrají:
Ricky Gervais, Louis C.K., Chris Rock, Jerry SeinfeldObsah
Jak vznikají úspěšné komediální one man show? To se snaží divákům přiblížit tento hodinový speciál stanice HBO, ve kterém se diváci mají možnost podívat na stand-up komiky a jejich vystoupení z trochu jiné perspektivy. Současné legendy Louis C. K., Jerry Seinfeld, Ricky Gervais a Chris Rock divákům představí, jak obsah takového vystoupení vzniká, jak je to ve skutečnosti s jejich soukromým životem a jaké to vlastně dneska je být profesionálním bavičem. (SaNcHeZ_cz)
BigDeal
Ricky Gervais si pozval k sebe domov svojich kolegov/priateľov Jerryho Seinfelda, Chrisa Rocka a Louisa CK, posadil ich do obývačky a pustil k slovu. Jednoduchý nápad, nepripravene konverzovať, sa mu osvedčil už pri jeho rádiovom podcaste, ktorý momentálne beží naanimovaný na HBO ako The Ricky Gervais Show a funguje to aj pri tomto špeciále. Musím sa však priznať, že som čakal väčšiu srandu, čosi blízko k stand up vystúpeniam týchto komikov, lenže o tom tento špeciál nebol a ani nemal byť. Ako povedal aj Rickey u Lettermana, nejde o komediálnu show, ale o show o komédii. A pokiaľ ste fanúšikom aspoň jedného z týchto pánov komikov (ja mám rád všetkých, ale číslo 1 je u mňa Louie :) ), videli ste nejaké stand up-y a zaujíma vás, akí sú komici mimo svojej pódiovej role, ako začínali, alebo ako vlastne svoje vtipy tvoria, Talking Funny vás určite zaujme.(5.5.2011)
Cedr
Čtyři žijící stand-up legendy v jedné místnosti naprosto bez zábran a bez cenzury povídají o svém řemeslu. Maximálně zábavné.(15.5.2011)
Splasher
Louis, Rock, Seinfeld, Gervais ... talking funny.(30.4.2011)
est
Nijak překvapivé, ale celou dobu jsem byl nucen se tak nějak smát.(20.9.2011)
weselow
"Does he do the whistle?" :)(23.10.2011)
m4xp4yn3
Talking shit with funny people. Zábavné a obsažné povídání. Klidně bych snesl další pokračování (vysílaná verze byla sestříhaná ze čtyř hodin natočeného materiálu), neboť tito pánové mají co říct.(21.5.2011)
koci
Můžu jen doporučit. Jde o další z projektů Rickyho Gervaise, bez nichž by byl svět komedie chudší. Jerry Seinfeld díky této spolupráci získal gig v londýnské O2 aréně, Ricky si posílil pozici na HBO a vy máte šanci zjistit, proč jsou tihle komici tak skvělí v tom, co dělají. Vsadím se, že Karl Pilkington to po třech minutách vypnul.(4.6.2011)