Ať to stojí, co to stojí
Whatever It Takes
Komedie / Drama / Romantický
USA, 2000, 94 min
David RaynrHudba:
Ed ShearmurObsah
Ashley (Jodi Lyn O'Keefe) je školní kočka po které touží všichni kluci včetně Ryana (Shane West). Ryan má kamarádku Maggie (Marla Sokoloff), se kterou vyrůstal a dokonale se znají. O Maggie projevuje zájem playboy Chris (James Franco), ta však o podobných frajerech nechce ani slyšet. Chris však chce dosáhnout svého. Protože Ashley je jeho sestřenice, tak nabídne Ryanovi, že mu k ní dopomůže pokud on mu trošku zvedne mínění o něm u Maggie. Začne série našeptávání milostných slov a společné výlety. Navíc se začne blížit maturitní ples. Těsně před ním však Ryanovi dojde povrchnost jeho, Chrisova i Ashleyina chování. Rozhodne se Maggie "zachránit", ať to stojí, co to stojí... (Isherwood)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $8,745,680║Tržby Celosvetovo $9,902,115║(11.5.2010)
mandes
rozpočet : $32 million tržby celosvetovo : $9,902,115(18.4.2007)
burina
Priemerná teen romantická komédia, v ktorej sa niektoré postavy(hlavne Ashley ) správajú neuveriteľne debilne.(3.12.2007)
gilmore_girl
V ramci zanru se to da prezit. Ale nebyt Shanea Westa, asi bych to nedokoukala. Tvurci si totiz tradicne neodpustili zachodove a zvraceci sceny a toho uz mam vazne pokrk. Jedine, co me pobavilo, byli dva kluci predvadejici Rose a Jacka z Titanicu.(6.8.2010)
bouncer
Průměrná až podprůměrná romantická komedie. Kde nic není, není ani co kritizovat...(20.9.2004)
Kamca_
Zábavný film z prostředí americké střední školy. Určitě doporučuju všem, kteří mají rádi tento žánr. Film je určitě nezklame.(11.2.2009)
Jenda
Další milá teenage komedie, kterám ničím nenadchne, snad jen několika několika tvářemi, které se stali později známějšími.(11.12.2006)
MartinNDL
Ach ano, znáte to. Vy milujete tuhle, ten tamtu, ta zase toho a nakonec zůstanete sami doma s novým číslem Hustleru, kapkou lubrikačního gelu a pekelně rychlou pravačkou. Ale ve filmech je to jinak, tam ten největší ťulpas zbouchne školní sexbombu a ty dva, kteří se opravdu milují, jenomže si to nikdy nepřiznali a neřekli, ti nakonec skončí šťastně spolu. A my si říkáme, že nás něco takového také potká. Proto na ty filmy přece koukáme nebo ne? Tentokrát je to alespoň dobře zahrané, což dělá z Whatever It Takes žánrový nadprůměr. Nicméně se nejedná o nic převratné. Život je holt o něčem jiném.(21.4.2006)
.maggie.
Zábavné vedlejší postavičky v čele s Colinem Hanksem jsou jediným kladem filmu, který opravdu není dobrý, bohužel.(7.6.2009)
Ellise
Starší teenage komedie, která sice nijak extra nepobaví, ale narozdíl od těch dnešních podobných filmů, není tak trapná.(8.8.2010)
Terva
Scénář : Mark Schwahn. Kamera : Tim Suhrstedt. Hudba : Ed Shearmur, Moby, Leona Naess a Alec Puro(30.5.2011)
Radim
Velice průměrná náctiletá komedie, kterých najdete dvanáct do tuctu. Nenápaditý scénář, vtípky spíše úsměvné než vtipné, velice toporný James Franco v roli Chrise. Druhý den nevíte, na co jste si dívali. Radost jsem měl jen z role Maggie v podání Marly Sokoloff - je opravdu víc než půvabná.(25.5.2005)
dANo
Isherwood, ak sa tento film dá prirovnať k Road Tripu, tak jedine tým, že v ňom spomínajú EELS... ale ináč je to totálna plytká teenagerská "slátanina". Filmy, ktoré takýmto sladkým (všetci sú tam neuveriteľne peknučkí a stále upravení) spôsobom idealizujú americký spôsob života na stredných školách, by som jednoducho zakázal!(3.3.2006)
NoFiction
Jo, jo kdepak jsou ty školní časy.....Marla Sokoloff, to by stalo za přetvářku.(22.7.2010)
El Loco
Teenagerská komédia, ktorá nepriniesla absolútne nič nové. Je to béčkové a lacné. Všetko bolo úplne priehľadné a odpozerané z iných podobných filmov. Aj keď treba uznať originálnosť v tom, že zvláštnejší hudobný nástroj na vyjadrenie lásky ako je heligónka, som teda ešte vo filme nevidel. Týmto sa dopredu ospravedlňujem všetkým heligónkarom, ktorých som urazil.(14.12.2005)
TaanStari
Už si vůbec nepamatuju že bych něco takového viděl, takže to byla asi dobrá blbost...(3.8.2007)
hazaba
Dá se to shlédnout jednou, pokud potřebujete pořádně vypnout mozek. Mohl by být námětem přirovnán k Cyranovi, ale jedná se o hodně slabý odvar. Trochu zábavného prvku představují ulítlí kamarádi Ryana. Na druhou stranu se tu nesetkáte se záchodovým humorem, který se často vyskytuje v podobných snímcích.(8.9.2011)
rubii
Žádný boom to doopravdy není, ale není to nijak obzvláště perverzní ulítlé a nechutné jako ostatní filmy. Mimochodem už pár scén jsem viděl z maturitních plesů středních škol v americe a mám pocit že všechny dopadnou stejně na . . . a zápletka mám pocit že jednou někdo napsal scénář na začátku 90. let a dal si na to patent a teď si pěkně žije z toho že každý další režisér kopíruje jeho script(29.7.2006)
elanista1
Teenage bullshit. Bohuzial, ani relativne skory rok vydania ma nepresvedci o opaku. 4/10.(18.8.2011)
Lipps...
Možná další přiblblá teen komedie, ale já sem se zasmála a lehké filmy na odpoledne mám ráda:)(16.7.2008)