Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ashley (Jodi Lyn O'Keefe) je školní kočka po které touží všichni kluci včetně Ryana (Shane West). Ryan má kamarádku Maggie (Marla Sokoloff), se kterou vyrůstal a dokonale se znají. O Maggie projevuje zájem playboy Chris (James Franco), ta však o podobných frajerech nechce ani slyšet. Chris však chce dosáhnout svého. Protože Ashley je jeho sestřenice, tak nabídne Ryanovi, že mu k ní dopomůže pokud on mu trošku zvedne mínění o něm u Maggie. Začne série našeptávání milostných slov a společné výlety. Navíc se začne blížit maturitní ples. Těsně před ním však Ryanovi dojde povrchnost jeho, Chrisova i Ashleyina chování. Rozhodne se Maggie "zachránit", ať to stojí, co to stojí... (Isherwood)

(více)

Recenze (51)

burina 

všechny recenze uživatele

Priemerná teen romantická komédia, v ktorej sa niektoré postavy(hlavne Ashley ) správajú neuveriteľne debilne. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

V ramci zanru se to da prezit. Ale nebyt Shanea Westa, asi bych to nedokoukala. Tvurci si totiz tradicne neodpustili zachodove a zvraceci sceny a toho uz mam vazne pokrk. Jedine, co me pobavilo, byli dva kluci predvadejici Rose a Jacka z Titanicu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tohle byl tak klišovitý film o střední škole a maturitním plese, že mne napadají jen dva důvody, proč vznikl: vyvolat vlhké sny u těch nejmladistvějších diváků (hrdinka ve vodě, ve sprše, v plavkách, v průsvitných šatech...) anebo si z toho tvůrci dělali legraci (přehlížený inteligent, jeho (jakože) nenápadně půvabná kamarádka, namyšlená kráska, nabušený tupoň sportovec, hláškující trapáci ve vedlejších rolích). Sranda? Ale příliš málo, příliš nenápaditě, příliš pohádkovitě. Navíc s vykrádačkou bazénové scény mého zamilovaného Život je krásný, což je neodpustitelné, protože tenhle film nemá žádné ambice. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Téma kolem (ne)správné volby (ne)vhodné píchačky a (ne)první ztráty věnečku už bylo různě (ne)kvalitně natočeno na stopadesátou taktéž a jinak, že už to snad ani dál natočit nejde. Bohužel jde a evidentně se stále klesající tendencí úrovně. Ještě že jsem zápletkový problém nemusela řešit po americku, jinak bych blela i s nulovou akcelerací pohybu a zřejmě nonstop. Právě se mi vrátila kolegyně po dobrovolné třítydenní mučírně z Ameriky a už se těším, jak ji vykuchám, pardon vyzpovídám do posledního detailu. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Další milá teenage komedie, kterám ničím nenadchne, snad jen několika několika tvářemi, které se stali později známějšími. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Zábavný film z prostředí americké střední školy. Určitě doporučuju všem, kteří mají rádi tento žánr. Film je určitě nezklame. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Co se stalo mezi tebou a Ashley ?? Proč jsi ji nechal ?? Jde o ty chlupy na zádech ?? Protože ona si je nechává trhat.." ;) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá komedie, která si na nic nehraje a zároveň není sprostá a nechutná. Herecké výkony jsou příjemné, závěr strašně přeslazenej a předvídatelnej. Scény při "potápění" Titanicu neměly chybu! Slabší 4* ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lehce dementní a lehce zábavný Cyrano po americku. Shane Westovi (vzdělaný Ryan) i Jamesi Francovi (metrosexuál Chris) bylo tehdy sladkých 22 let. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Ach ano, znáte to. Vy milujete tuhle, ten tamtu, ta zase toho a nakonec zůstanete sami doma s novým číslem Hustleru, kapkou lubrikačního gelu a pekelně rychlou pravačkou. Ale ve filmech je to jinak, tam ten největší ťulpas zbouchne školní sexbombu a ty dva, kteří se opravdu milují, jenomže si to nikdy nepřiznali a neřekli, ti nakonec skončí šťastně spolu. A my si říkáme, že nás něco takového také potká. Proto na ty filmy přece koukáme nebo ne? Tentokrát je to alespoň dobře zahrané, což dělá z Whatever It Takes žánrový nadprůměr. Nicméně se nejedná o nic převratné. Život je holt o něčem jiném. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Nech to stojí, čo to stojí, musíme spraviť romantickú komédiu. A potom to presne takto dopadá. Nestojí to skoro za nič a jediná vtipná scéna z celého príbehu sa ani príbehu netýka (pozn: dvaja idioti hrajúci sa na Titanic). Ku koncu si uvedomíte, že to bolo celé neskutočne nútené v každom ohľade. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsem si i říkal, že by mě to mohlo celkem bavit. Sice bylo všechno dávno jasné, ale jedna hezká holka a známej ksicht Jamese Franca stál za ten pokus. Jenže to bylo minutu od minuty pitomější stejně jako všechny postavy a všechny ty rady, poučky atd. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Já vím že se opakuji, ale Marla Sokoloff je prostě nádherná. Je pro mě tak trochu žánr sám o sobě. Ať se objeví v jakékoliv romantické komedii, děj ustupuje do pozadí a film se eliminuje jenom na to nejpodstatnější, čili kolik záběrů téhle bohyně nabídne, a jak moc emocí ona projeví. Tady taky nějaký děj byl, a jako výplň na dobu kdy se kamera nevěnovala oné čarokrásné víle posloužil docela dobře. Některé vtipy byly i povedené (stahování fotky, balení Ashley), potěšilo mě trio seriálových známých, Al (Krok za krokem), Jesse (Breaking Bad) a Travis (Dexter), takže nakonec tradičně přidám dvě hvězdičky za Marlu, a jsem na čtyřech. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Isherwood, ak sa tento film dá prirovnať k Road Tripu, tak jedine tým, že v ňom spomínajú EELS... ale ináč je to totálna plytká teenagerská "slátanina". Filmy, ktoré takýmto sladkým (všetci sú tam neuveriteľne peknučkí a stále upravení) spôsobom idealizujú americký spôsob života na stredných školách, by som jednoducho zakázal! ()

Reklama

Reklama