Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékař záchranky František se odstěhuje od své ženy Bohuny ke své nové lásce Heleně. Ta má za sebou několik let trvající manželství s úspěšným spisovatelem Karlem. V něm však díky manželovým záletům nebyla nikterak šťastná. Zdá se, že Františka i Helenu čekají konečně poklidné dny a budou moci teď, na prahu padesátky, konečně prožít svou spokojenou lásku. Jejich nadšení však nesdílejí jejich minulí partneři. Karel i Bohuna si totiž uvědomují, že jim jejich bývalí manželé začínají chybět. A tak se oba, každý způsobem sobě vlastním, snaží vztah milenců rozbít. Když už toho má František dost, opatří pro sebe a Helenu zájezd do Maroka. Je přesvědčen, že zde prožije pěknou dovolenou po boku své milované. Jenže v Maroku se jim ztratí kufry i s penězi a doklady a každého z nich nenapadne nic lepšího než zavolat svému minulému partnerovi o pomoc. Výsledkem je to, že na cestu za nimi se vydává nejen Karel, ale i Bohuna. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (461)

panMartin 

všechny recenze uživatele

První díl, příjemná komedie ze života, ale tahle dvojka moc bláznivá, ale příjemně bláznivá. Náhodou je to nadprůměr, ještě k tomu natočený, pro děti i pro dospělé. Režisérka Poledňáková si sedla a napsala volné pokračování,ve kterém jsou vlastně všichni hrdinové z prvního filmu a pár nových. Příběh je opět jednoduchý se spoustou vtipů a komediálních situací. Herci jsou opět skvělí,včetně Jiřího Langmajera,který se tu objevuje poprvé. Občas trošku přehnané,co víc si dnes přát?? Já jsem se moc bavil. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

O píď lepší než předchozí líbání s bohem...Záchranou byla perfektní a důvtipná Eva Holubová spolu s charismatem překypující Jiří Langmajer a zbytek zase jenom nevyhnutelná břečka - bohužel. Věřte mi nebo ne, ale existují i horší české filmy a přestože paní Poledňáková nepatří mezi mé oblíbené musím prostě dát 3/5. Jediné co bych tomu vytkla je příliš dlouhá stopáž, která nemá opět půl filmu absolutně co nabídnout a další akční půlka to příliš nevyvažuje. Tak tedy přespříliš akce ve stylu komediální bondovky a trochu té Daniele Steel a Rosamunde Pilcher jak bývá v ČR zvykem. Dívala jsem se na jakési krátké video o natáčení tohoto filmu a ten pouhý sestřih s vtípky a nepovedenými scénami a zpovědmi herců byl zajímavější než film jako celek - to zrovna nevěstí nic dobrého. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Láska kvete v každém věku, ale to (autorská) plíseň taky. Marně přemýšlím, Jak vytrhnout Marušce tužtičku, ale jelikož to byl údajně její poslední filmový počin, zachovám dekorum. Asi jako v tom frku, kdy se soudruh ptá na dílně kolegy, proč nebyl na poslední členské schůzi KSČ a on mu odpoví, že kdyby věděl, že je poslední, tak přijde.. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání horší než předchozí díl (už ten totiž nebyl žádný zázrak). Trio Bartoška + Kaiser + nově příchozí Langmajer se sice snaží, seč může, jenže jakmile se děj přesune do Maroka, ztratila jsem přehled o tom, co se na obrazovce vůbec děje a jak proboha můžou únosci rozumět česky mluvící Evě Holubové. No nic, no. ()

Beznoh 

všechny recenze uživatele

Lol tak se paní Poledňáková trochu dost nepředvedla. Jako ze začátku to vypadá, že by to mohla být taková lehce oddechová situační vztahová komedie, která by se při té správné náladě dala shlédnout a člověka pobaví. Ale pak to začíná být fakt děs. Vtipný to není skoro vůbec, čím dál více přitažený za vlasy a totální nuda. Tady bych oddech fakt moc nehledal... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Režisérka Marie Poledňáková při závěrečné klapce natáčení prohlásila, že se jedná o její poslední film. (gogos)
  • Herec Oldřich Kaiser, představitel Františka, měl ve filmu několik akčních scén. I když měl k dispozici kaskadéra, nakonec všechny scény odehrál sám. [Zdroj: kulturniservispuls.cz] (Amras)
  • V době, kdy měli být v Maroku filmařské práce už v plném proudu, vybuchla na náměstí bomba, která smetla restauraci s kavárnou, kde ještě předtím při prvních obhlídkách míst k natáčení Poledňáková se svým štábem obědvala. (SONY_)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

Reklama

Reklama