Reklama

Reklama

Tom se stal nejmladším managerem a k této pozici patří i odpovídající fáro. Se svým bratrem Rickem se zúčastní nelegálních závodů, nechá se vyprovokovat a havaruje. Nehodu nepřežije. Svůj podíl na jeho smrti má druhý závodník Kayce. Chce svoji výhru po Rickovi. A Rick tuto výzvu přijme. Jeho kamarádka Kelly, která pracuje jako jeho mechanik upraví auto jak nejlépe umí. A ještě si vypomůže jednou speciální úpravou. Kayce si zatím hraje na vítěze. Do jeho zájmu se dostala i Rickova máma, která pracuje v místním baru jako striptérka, a také obtěžuje ostatní tanečnice. Nejvíc Claudii, Rickovu přítelkyni. Rick ji odváží z baru a Kayce je sleduje. Auto v kterém oba sedí doslova dostrká do cesty kamionu. Claudie je těžce zraněná, ale její zranění ji neohrožují na životě. Ricky je víc než odhodlaný tento závod vyhrát. Auto je na odpis a tak si vyzvedne na policejním parkovišti vrak Toma, který dá Kelly do kupy. Závodníci místo startu přesunou, protože policisté napojení na Kayce tlačí na Ricka, aby závod pustil. Dokonce mu nabízejí i část z výhry. Při závodu dojde k další nehodě, tentokrát ale havaruje Kayce. Rick mu s kamarády přivolá sanitku a tím mu zachrání život. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (6)

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémní Béčko, bohužel v tom špatném slova smyslu. Příběh opět velice originální, ovšem to se dalo čekat. Lákaly mě aspoň rychlá auta, které ve filmu sice sou, ale asi tak 3.. do toho přichází efekty, které tvůrci dělali asi na kalkulačce a které kdyby vůbec nepoužili, udělali by líp. Normálně to neříkám, ale pokud od filmu, na který se díváte, alespoň něco málo čekáte, na tohle se nedívejte.. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Prostředí pouličích závodů, gangsterů a barových tanečnic. Jako auta tam byla asi Mazda RX-7 FC, Nissan 370Z, Nissan GTR R35? Dobré Bčko, hlavní postavy sympatické. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Takhle špatné efekty jsem dlouho neviděl. Autoři se evidentně snažili film dohnat super autama a dvouma sexy kočkama, ale moc se to nepovedlo. Všechno posrali tím, že ukázali polonahou padesátku což chlapa akorát tak dostane na hajzl pořádně se vyblít. Závody byly tak ubohý, že by to bylo stejné jako sledovat závod prasat. Sice zajímavý příběh, ale tohle byl výsměch fimů se závodní tématikou. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Uhni na bok Fast and the Furious, na scénu sa tlačia ľudia od Asylumu so svojou verziou pouličných pretekov. Samozrejme Asylumáci si s filmom moc práce nedali a vo veľkej miere opajcli hru Need for Speed: Most Wanted, už spomínané Rýchlo a Zbesilo a možno ďalšie tematicky podobné filmy. Neviem niesom ich veľký fanúšik. K filmu ma pritiahol môj obľúbený Paul Logan, no bol som kus sklamaný, že tu hrá len malú rolu, ktorá nemohla nechať viniknúť jeho herectvu. Za to tu máme na asylumácke pomery dosť slušný príbeh, autofili si taktiež prídu na svoje a ani obdivovatelia ženských vnád neutrú nos. Jediné čo dáva filmu ten klasický béčkovský punc sú samozrejme špeciálne efekty. Efekty, ktoré chytia za srdce a donútia sa zasmiať. To, že sa vo filme objavia všetky autofilné gang(bang)y netreba ani pripomínať. Čiže čakajte neskúseného belocha, čierneho hnusáka či nerozhodných mexikáncov. Tažko film niekomu odporučiť. Pre priaznivcov béčiek málo béčkový, pre serióznych divákov je tu Paul a absencia aspoň priemernej kvality. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Počas natáčania snímky niekto ukradol Mazdu RX-7, na ktorej vo filme jazdil Rick Merchant (Jaz Martin), preto bola nahradená Chevroletom 2500HD, ani ten si však filmovania dlho neužil, taktiež ho ukradli. (beso74)

Reklama

Reklama