Reklama

Reklama

Kde jsou všechna UFO?

(TV film)
  • USA Where Are All the UFO's?
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tisíce lidí tvrdí, že viděli UFO. Stovky lidí, kteří tvrdí, že byli jimi uneseni. V roce 1947, pilot Keneth Arnold poprvé informoval o pozorování disků letících nad Mount Rainier rychlostí více než 1200 kilometrů za hodinu. Během několika týdnů UFO pozorování začaly hojně přibývat, včetně dnes již slavné zprávy o mimozemské havárii a amerického vojenské tajení nehody v Roswellu v Novém Mexiku. V roce 1961, UFOmánie vzala nový směr: v hypnóze lidé začali vyprávět své detailní popisy únosů mimozemšťany. Mohla by tato pozorování a vzpomínky být součástí hysterie studené války? Nebo výsledek high-tech vládních experimentů? Tají úřady něco? Tento komplexní dokument zkoumá všechny důkazy, včetně šokujících fotografií,filmů a rozhovorů s pamětníky a přesné simulace vytvořející skvělou UFO dokumentaci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

krt7236826 

všechny recenze uživatele

to čo som čakal od dokumentu som tu nenašiel... dokument točil zrejme nejaký človek čo na ufo neverí a za všetkom hľadal podvod... pri pár fotkách uznal že sa môže jednať o ufo ale celkovo to je nič moc dokáč ktorý sa mi pomaly chcelo uz aj vypnúť. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Další z dokumentů, jenž má potřebu nacpat všechny záhady světa do hodinky a půl. Ach jo... Občas se tedy zastaví nad něčím extra podivným, přezkoumá to a zjistí, že jde jen o výplod fantazie či lidský výtvor. Mám rád dokumenty, které danou problematiku podrobně zkoumají a pak vyvozují závěry. Toto není ten případ.. ()

Reklama

Reklama