Reklama

Reklama

Predátor X

  • USA Xtinction (více)

Obsahy(1)

Když se Laura po dvaceti letech vrací do rodného města, zjistí, že nic není tak, jak jsi to pamatovala. Její otec dluží bance velkou částku pěnez, její bývalý přítel je místním šerifem a její bývalý mažel, který byl světoznámý profesor přišel o práci kvůli nelegálním genetickým pokusům. Laura ve snaze zachránit rodinný podnik začne pořádat výlety do bažiny, jenže už je to dávno co tu byla naposledy, a tak se jim během výletu stane nehoda a uvíznou v bažinách. Jako kdyby to nestačilo, zjistí že v bažinách nejsou sami, společnost jim bude dělat zmutovaný prehistorický aligátor, který se před ničím nezastaví. (topr harley)

(více)

Recenze (38)

Dont odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli hledáte neuvěřitelně přihlouplý film o zmutovaném monstru, s opravdu tristními hereckými výkony, naprosto strašnou grafikou a stupidními replikami jako např.: "Ta hnusná věc mi ukousla ruku, tak jsem si sehnala dynamit...", tak tohle je něco pro vás. Já to příště radši vynechám. Hůř po technické stránce udělaná příšera je dnes už k pohledání... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Amir Valinia dostal již několik příležitostí přesvědčit diváky, že v něm něco je, ale v tomto případě platí staré známé „je to marné, je to marné, je to marné…“ Příběh samotný by se dal při troše dobré vůle označit za alespoň trochu zajímavý, jeho zpracování však již nikoliv. Klasická kostra příběhu (bažiny, nějaké to monstrum – výtvor šíleného vědce, nesmí chybět ani zloduši, tupé postavy) tohle všechno už jsme viděli tolikrát, že už to snad ani nikoho nebaví a přesto se točí další a další filmy. Důležité je sehnat několik známějších tváří (které si už v posledních letech moc neškrkly), aby se to lépe prodávalo, druhořadý expert na digitální efekty se taky hodí – však bohatě stačí ukázat ono monstrum jen párkrát – udělat pár gumových končetin či hlav taky stačí ke splnění „gore zábavy“ – no a v neposlední řadě je potřeba vymyslet několik neuvěřitelných zvratů, aby alespoň na oko vznikla jakási napodobenina atmosféry. Čert vem logiku – docela by mě zajímalo, jak dáma bez obou rukou umí tak precizně házet dynamit na cíl… Takže jediné co mě alespoň trošku potěšilo, byl návrat Eleny Lyons z mateřské dovolené, leč tentokrát nám ze svých ženských zbraní toho moc neukázala - třeba jako tomu bylo ve filmu Club Dread (2004).20% ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Predátor X je nízkorozpočtové béčko o prehistorickém aligátorovi, kterého vidí divák dohromady za celý film tak jednu minutu čistého času. A aby jej viděl celý, tak si musí počkat 80 minut, kdy se konečně šest minut před koncem objevil v celé své příšerné CGI hrůze. To mě zklamalo opravdu nejvíc, že ta obluda není vůbec vidět. Naopak se o ní jen mluví a nic z toho. Tomu odpovídá nesmyslný děj, jenž se odehrává z velké části v bažinách. Amir Valinia už natočil podobnou hrůzu v roce 2008, kdy zfilmoval ANAKONDU pro puberťáky, ale tohle je ještě mnohem horší. Tady jediný, na co se dá dívat, tak je ta smyslná milfka Elena Lyons ve svém kostýmku (zelená košile, černá sukně, lodičky) a poté v rajcovní propínací bílé tunice, riflích a kozačkách. [274. hodnocení, 28. komentář, 109. nejhorší film, 12%] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nízký rozpočet, tragikomická technická kvalita, herci střídavě k smíchu a pláči. Tyhle atributy jsou už nezbytným pravidlem filmů, kde se vyskytuje přerostlé a zubaté bůhvíco ze světa fauny, či jako v tomto případě prehistorický dravec, co si pár století dáchnul. Holt zakletý žánr, aneb jsou chvíle, kdy pouhý entuziasmus nestačí.. Lochlyn Munro má stejný osud jako mop uklízečky pánských záchodů na Wilsonově nádraží - taky už vymetl spoustu sraček.. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak jako bomba to nebyla, ale zas takovej děs jak se zde zdá, také ne. Prostě tu máme asi tak tisící variaci na Čelisti akorát, tentokrát v hlavní roli je krokodýl ee pardon chci říci aligátor a navíc ještě prehistorickej. Odehrává se to v bažinách, kde panuje takovej smutek, že Atrej s Artexem by tam tutově zůstali oba dva a animace prealiho (zkratka pro prehistorického aligátora) vypadá jako z počítačové/konzolové hry. Ze staré počítačové/konzolové hry. Hodně staré. Pamatujete na hry na Atari? No nic popojedu...Takže kromě těchto drobností je to celkem koukatelné. Občas je někdo sežranej, občas se objeví preali a za devadesát minut je konec. Co více si přát. Snad jen o tři hvězdy lepší variaci...Jo a dodatek...Tohle není prehistorickej aligátor, ale úplně jiná obluda...ale tak jako že to je preali... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Louisaně v lokalitách Baton Rouge a St. Gabriel. (Terva)

Reklama

Reklama