Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Fr 

všechny recenze uživatele

“ZÁSILKY EXPRES – NULOVÝ STRES“....... /// Kurýr, ten těžkej život má. Třeba takovej Sam: střílejí po něm, zmlátili ho, unesli jeho holku, byl ve vězení (musel vzít svýho tátu jako rukojmí) a celou dobu jezdí Paříží s psychopatama za zády. Je ve stresu, stejně jako jeho přítelkyně (a její rodina), ve stresu jsou i gangsteři a brzy (snad) i policajti. ...Ale jo, má to tempo, občas je to i vtipný, ale taky tu je hodně ,,věřte – nevěřte“ s trapnými pokusy (o humor, příběh...) což se dá vydržet i díky kolumbijský krásce. Nenáročná zábava, klidně pro všechny doma. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jakou výhodu má ženská s citlivými orgány. 2.) FedEx zla? Neznám! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tradiční bessonovská rychlost tentokrát nedokázala přesprintovat přemrštěnou nesmyslnost snímku, ale nabídla mým očím pohled na slečnu, která má potenciál způsobit mi v noci nějaký ten „mokrý sen". Proto za Catalinu Denis doručuji snímku druhou hvězdu a těším se na další setkání. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na sérii Taxi (první dva díly) tohle nemá ani omylem, ale jinak tahle francouzská komedie zas až tak špatná nebyla. Několik akčních scén je opravdu povedených (bitka v hotelovém pokoji - Catalina Denis byla sakra žhavá a nebezpečná ženská), hlavní hrdina ač na začátku celkem debílek, tak nakonec si docela získal mé sympatie. Většina vedlejších postav už sice debilové byli doopravdy, ale kašlu na to. Bez některých pasáží (scén) bych se klidně obešel, ale jinak jsem se jakžtakž pobavil. Je to sice obyčejný průměr, ale určitě jsem tento kousek neviděl naposledy. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Taková zábavná blbost, a proč ne mě to bavilo jo bylo tam spousta věci špatně a kde si co si ale na mě to působilo. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Deset minut a už jsem zhrozen. Scéna z dortem v kufru je strašná a trapná. CITÁT - Co jsem vám udělal, že mi to děláte ??...... Dokoukal jsem to, ale beru to jako ztrátu času. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Klasická Bessonovka! Nepřemýšlet to je motto filmu. Je tu poslíček co se náhodou zaplete do obchodu s uměním. Honičky, akce, komické scény a jedna sakra sexy agentka. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo to francouzské a bylo to bláznivé. Tyto dvě kombinace mám moc ráda, když se povedou. Od začátku bylo jasné, jakým směrem se celá komedie bude ubírat. Vůbec mi to nevadilo. Potřebovala jsem si propláchnout mozkové závity a Sam se svým skútrem k tomu posloužil naprosto přesně. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to pozitivně překvapilo. Čekal jsem teda mnohem větší blbost. Sice herecké obsazení a výkony hodně kolísají, ale film to dohání na docela povedeném scénáři s vtipnými situacemi a dialogy. Byly tam fakt chvíle, kdy jsem se smál. Hudba se mi tu taky moc líbila, akorát ne to Samovo vyzvánění na telefonu, to bylo už v půlce filmu na zabití, ale jinak celkově je to koukatelné a určitě příjemná oddychovka. 65% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Trochu sem doufal podle traileru,že by se film mohl alespoň zčásti podobat filmům Kurýr s J.Stathamem,ale hovno.Ne,že by to byla úplná pitomina,ale pravda je taková,že po půlce filmu už to začne nudit.Přítelkyně hlavního týpka je kravka upištěná,a když film skončí,nic nezůstane.Bessone,už začni pracovat na něčem na úrovni,tohle je hodně beztvarý.50%. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ničím neprekvapí....ale celkom príjemne sa dá pri sledovaní snímku "expresne" zrelaxovať. Inými slovami nenáročné bláznivo-akčné povyrazenie...na jedno víkendové poludnie. **/*** ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Do TV dobré. Prekombinované, zamotané, s málo vtipnými momentmi. Zato s peknou Denis a Mercedesom, ako hlavným sponzorom. Besson stratil dych. 2 z 5 ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Povedená akčnější komedie se vším všudy. Hudba výborná, scénky super a zábava taky ušla. Nebyla chvilka, kdy bych se nudil. 70% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Dosti nevyrovaná francouzská akční crazy komedie. Zběsilý začátek divák jen těžko stíhá usledovat, pak to začne chápat a následuje nelepší pasáž, završená "mazlením" s Catalinou Denis v císařském pokoji. A pak už ta šílená smršť nápadů, akcí, zvratů a telefonátů všech se všemi zase mrší dojem. Nelze upřít šťastný výběr hereček (herci už tak dobří nejsou, nemluvě o dabingu) a takový ten francouzský rukopis honiček v ulicích, na který se dobře kouká. Pár vtipů mě pobavilo, ale celkový dojem nic moc... ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, celkem svižná akčně humorná záležitost. Bohužel je to trochu zmatené a i když Frantíci mají praxi v úžasně trhlých komediích, tady je to tak nějak špatně podáno či co, prostě mě to horko těžko drželo pozornost. Vyhlíží to jako mix všech těch Kurýrů, Taxi atd, ale bere si z nich jen málo. Ale pár světlých okamžiků to mělo, a člověk, nečeká-li mnoho, se celkem zabaví. Za suprovou scénu se sešívačkama to minimálně dvě hvězdy má. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Besson se nezapře... Nemyslet, překousnout spoustu otravných postav a stupidit ve scénáři... Lehce to vyvážit odsýpajícím tempem a máme něco, po čem se dá při dlouhých zimních večerech sáhnout vcelku bez výčitek jako po předkrmu... ()

Reklama

Reklama