Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

burton 

všechny recenze uživatele

Totální nuda, divný příběh, divná imaginární manželka na drátě, která podle mě není vůbec důležitá a nechápu, proč tam musela být, dalo se to napsat i bez ní. Nedávno propuštěný muž je hysterický střevo skoro až do konce. Černoška přehrátá, policejní komisař trapnej a soudce - soudce je taky divnej. A tohle jako že se odehrává v Americe? Nebylo to náhodou v Německu? Tam by takovýhle šrot pasoval. K Big Benovi. PS: jo a korunu tomu nasazuje český dabing. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Telefonní budka meets 16 bloků, přičemž z obojího si bere to horší (díry ve scénáře, občas krkolomný způsob, jak udržet postavu ve hře). Přesto by bylo nefér tvrdit, že neměl Mukunda Michael Dewil pár dobrých nápadů. Filmu bohužel také ubližuje to, že má opravdu mizerně natočené honičky v autech. Ve výsledku jsem se ale bavil nad očekávání dobře. Jako jednohubka "ve špatný čas na špatném místě" to nefunguje vůbec špatně. Palec nahoru za zvládnuté finále. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Walker jako by tušil, že jej čeká ve filmové sféře předčasný konec, a tak se upsal prapodivné akční jednohubce, u které ohromně lituju, že jsem ji neviděl v originále. Již tak podprůměrný snímek za ten strašlivý dabing vinit nemůžu, ale nikdy jsem neslyšel nic horšího, než hlas Pavla Šroma z Walkerových úst. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Nekdo tady psal, ze je to "amaterska slatanina". To sedi do puntiku. (Mu)kunda Dewil by se na filmovani mel vysrat a jit radsi prodavat do MacDonalda. Ale on ma patrne pocit, ze je umelec a to je potom konec. Takhle ve sve roli bezradneho Walkera jsem jeste nevidel. Nechapu jak mohl na tenhle dementni scenar kyvnout. Korunu tomu divackemu utrpeni nasadil snad nejhorsi dabing, co jsem kdy slysel! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám docela rád tyhle one man show filmy, kde odpovědnost leží na jedno, herci a ostatní jsou opravdu jen vedlejší postavy. Paul Walker to zvládnul se ctí, i když je to prostě jen variace na "Rychle a zběsile" ve smyslu, že ten chlap uměl dobře řídit. Scénář není nic skvělého, ale snímek docela jede a jste zvědaví, jak to dopadne. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Přibližně ve 12. minutě lze v autorádiu slyšet, jak se mluví o smrti českého miliardáře Luboše Měkoty, který zemřel 9. března 2013, přestože se film má odehrávát v roce 2011. (Doomedx)
  • Na zápěstí Paula Walkera (Woods) lze spatřit vytetované jméno jeho dcery Meadow. (kellne)
  • Po vjezdu do myčky probĕhne nĕkolikrát po sobĕ použití saponátu bez jediného projetí kartáčové soustavy (Twyer)

Reklama

Reklama