Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 4
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (144)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pilot dokázal navnadit, ale pak seriálový Vřískot podlehl nemoci, kterou trpí většina béčkových slasherů a to je neohrabané natahování. Jenže zatímco u filmu se to natáhne maximálně na dvě hodiny, tak tady je to na deset dílů a na to fakt nemam. Navíc tu naprosto chybějí herci, nebo alespoň herec, který by to dokázal byť jen částečně táhnout. Většina přítomných jsou buď nesympatické blbky, nebo nesnesitelní floutci. A to je společně se scénáristickou neschopností docela vražedná kombinace. Po pátém díle končím. 25% ()

JohnnyD

všechny recenze uživatele

Pilot: Ešte horšie, než som čakal. A to sa mi tá úvodná osemminútovka dosť pozdávala. Zo všetkého najviac sa to podobá na céčkové slashery z druhej polovice 80s. Postavy sú otrasne napísané, ešte horšie obsadené (odhad priemerný vek 26 rokov), príbeh je klišé na klišé a tie asi tri popkultúrne zmienky sú vo svete, kde sa meta-rovina filmov a seriálov stala štandardom, úplne smiešne. S pôvodnými Vreskotmi to nemá spoločné nič okrem masky. ()

Reklama

Standic1 

všechny recenze uživatele

Zatím hodnotím po dvou dílech a totálně mě to dostalo. Klišé bohatých, pěkný holky (který bohužel natáhnou bačkory), namakaný frajírci (který zatím nenatáhly, ale já doufám, že brzy natáhnou bačkory) a jeden fanatik hororu, který vypráví své teorie o seriových vrazích jako profesionální geek a naprosto mu to žeru (doufám, že ten nikdy nenatáhne bačkory). Moc jsem se těšil a dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. Omg, ať už je další díl! Doplnění po dokoukání 1.série - naprostá pecka! Nebudu spoilerovat, ale JÁ TO VĚDĚL! Velmi pěkné zakončení a jsem rád, že to neskončilo jako většina filmů s dobrým koncem. Už aby byla druhá série :) ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, prečo som tak dlho váhala s pozretím, pretože nový Scream mi pripravil veľmi príjemné prekvapenie. Nebojím sa povedať, že pre mňa patrí medzi top 3 hororové seriály dneška - Bates Hotel, Scream a American horror story. Som naozaj spokojná so všetkým, čo tvorcovia pripravili - originálne vraždy, napínavý dej, školské prostredie, výborné hlášky. Jedna za všetky - "Neandertálci boli najprv lovci a zberači, neskôr v jaskyni objavili ako založiť oheň, oheň vrhol tiene, mihotajúcich tieňov sa začali báť a odvtedy sa začali ľudia strašiť." Na každý nový diel sa fakt teším ako malé dieťa, pretože identitu vraha sa darí bravúrne zatajovať. Vrážd môže byť z istého pohľadu pomenej, keďže "oheň slasherov horí rýchlo a jasne", no sú podľa mňa načasované tak akurát, kým si človek stihne vytvoriť vzťah k tej-ktorej postave a v tom príde k jej zavraždeniu, dodá to zabíjaniu ešte väčšie grády. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti sú Vreskotom, ďaľších osem sa zrazu zmení na Pretty Little Liars aj s SMS-kami, sledovaním, odkazmi, záhadami, kto má akú minulosť a vatou okolo a posledné dve časti sú návratom ku slasheru s kvalitami a nečakanými zvratmi Vreskotu. Tešil som sa na tento seriál, preto je škoda, že sa nechal zlákať módou dnešných kvázi thrillerov pre mladých. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • V 7. dílu 1. série "In the Trenches" má Noah (John Karna) na sobě tričko s potiskem Free Audrey. Tričko je velice podobné s potiskem Free Savchenko. Jednalo se o tričko na podporu a osvobození Savchenkové, ukrajinské letkyně zajaté během války na Ukrajině, kdy kauza Savchenková ve světě před odvysíláním epizody eskalovala. (Sweepy)
  • Při příjezdu na benzínku je venku světlo. O pár chvil později už je ale venku tma. (Duoscop)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama