Reklama

Reklama

Empatia v Londýně

(TV film)
  • Česko Miro Žbirka - Empatia (více)
Dokumentární / Hudební
Česko, 2011, 57 min

Režie:

David Beránek

Kamera:

Jan Bartoň

Obsahy(1)

Nový film režiséra Davida B.S. ,ve kterém Miro Žbirka ukazuje Londýn netradičně na místech jeho srdci blízkým.Objeví se v něm mimo jiné rozhovor s jeho anglickým strýcem Davem,projde se po slavné Abbey Road a dalších symbolických místech spojených s Beatles.Vezme vás také na výlet do Brightonu k moři nebo do pubu,kde se seznámili jeho rodiče.Celý film protkává 11 klipů k písním z posledního úspěšného alba Empatia.Ve fotogalerii jsou zveřejněny Mekyho soukromé archívní snímky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

V Londýně je člověk empatickej, i kdyby nechtěl :-) A já už teď vím, že se do anglický metropole musím jednou vrátit... protože jak jsem mohl kurde zapomenout navštívit místa, kde se natáčel začátek Perného dne (a kudy nás Miro provází)?! Fajnový dokument, o to spíš, když máte rádi jak Žbirku, tak Beatles, tak i Londýn. ()

Aberforth 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný a zaujímavý dokument, hlavne pre človeka ktorí má rád BEATLES a Anglicko:) škoda, že ho nikde nemôžem zohnať... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Prechádzky Mira Žbirku po londýnskych uličkách a jeho rozprávanie o rodine, priateľoch a kapelách, ktoré majú s metropolou čo spoločné. Do toho sú vkladané klipy pesničiek z jeho albumu Empatia. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama