Reklama

Reklama

Druhá strana

(TV film)
  • Česko Krvavá dimenze (více)

VOD (1)

Doktorka O´Harová přišla na způsob, jak na plátno promítnout podoby jiných dimenzí. Ukázky se účastní mnoho lidí, protože doktorka potřebuje další peníze na svůj výzkum. Při demonstraci ale dojde k chybě a celá místnost je i s lidmi přenesena do jiné dimenze. Nikdo si to nejprve neuvědomuje a chvíli jim trvá, než to zjistí. Polovina lidí při přenosu do jiné dimenze zemřela a ty další ohrožují podivní tvorové, kteří v nové dimenzi žijí. Přeživší poslouchají plukovníka Synna. Doktorka O´Harová musí opravit přístroj, aby ty, co přežili, přenesla zpět do jejich původní dimenze. Než je stroj opraven, vyráží plukovník Synn na obhlídku terénu. S plukovníkem jde i doktorka Fastová, která pracuje pro prezidenta a chce mu podat tu nejlepší zprávu o této nové dimenzi. Jejich průzkum ale přeruší útok dalšího zvířete. Když se průzkumníci vrátí, oznámí jim O´Harová, že aby přístroj fungoval, potřebuje vodu.

Celá skupina tedy vyráží do lesa. Cestou skupina zahlédne věž, kterou museli postavit inteligentní tvorové, což zaujme Fastovou. O´Harová ale trvá na tom, aby nejprve našli zdroj vody, protože za šest hodin se už nebudou moci vrátit do původní dimenze. Skupina se tedy nakonec rozdělí, O´Harová jde s dalšími dvěma muži hledat vodu a plukovník Synn jde s Fastovou prozkoumat onu věž. O´Harová nachází vodu velmi brzy, ale Fastová je od věže stále velmi daleko. Synn se nakonec rozhodne vydat k O´Harové, takže Fastová pokračuje sama. O´Harová má mezitím s přístrojem znovu problémy a další lidé přicházejí o život. Synnovi se ale podaří všechny nástrahy překonat a zbavit se i několika vraždících zvířat. Stroj je tedy nakonec připraven k použití. V tu chvíli žijí už jen Synn, O´Harová a Fastová. Synn a O´Harová se vracejí do původní dimenze, Fastová zůstává v té nové. Její pátrání však bylo zcela zbytečné, protože věž byla z původní dimenze a jen se přenesla spolu s lidmi do dimenze nové. Synn a O´Harová se přenesli zpět do svojí dimenze a vše vypadá normálně, oba se ale i tak bojí udělat první krok ven z budovy. Co je čeká venku, se už nedozvíme. (TV Prima)

(více)

Recenze (30)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a je to tady snad jeden z prvních filmů z produkce MenEater který se mi líbil. Neříkám že se jedná o nějaké veledílo ale film má spád a dobře se na něj kouká. Sice je tu pár scén které zrovna nepotěší a to nepočítám naprosto tragické klišé a kiksy ve scénáři které byli vyloženě do očí. Ale jinak je to fajn film s pár slušnejma scénama a parádníma záporákama, naneštěstí jsem nečekal bůh ví jaké efekty takže jsem v tomhle případě zklamán nebyl. Monstra byly moc pěkná, tvůrce měl zajímavou fantasii a uměly se dobře zakousnout. slušný film který mě bavil. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Už to tu někdo psal..toto je podprůměrný díl hvězdné brány. Ještě bych k tomu doplnil, že říznutý průměrným dílem Pravěk útočí. Joe Flanigan dokonce hraje téměř totožnou roli jak v SGU. Ta potvora byla fajn ale efekty nic moc a o logice radši se moc nerozepisovat. Kufr díky kterému se dá cestovat mezi dimenzema a dá se opravit pomoci potoku a dinosauřích vajec..no pecka. 45% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máte rádi filmy o cestování časem napříč dimenzemi a nevadí vám nízkorozpočtové sci-fi dobrodružné céčka, které koketují i s hororovým žánrem? Pak jste tady na správné adrese, nicméně je potřeba říci, že příliš valné kvality tento kousek nepobral. I tento televizní film je součástí Maneater film Series, takže se dalo již dopředu odhadnout, co od toho můžeme očekávat a nebýt zklamáni. Samotný tvůrčí nápad totiž není vyloženě marný, horší už to bylo se samotným zpracováním. Papundeklová místnost příliš důvěryhodnosti nepobrala, stejně jako nepříliš kvalitní digitální efekty. Samotní obří dinosauří tvorové moc povedení nebyli, ale ti mi ještě tolik nevadili. Horší už to bylo s počítačovými cákanci krve a rádoby gore scénami – ty byly přímo na katastrofální úrovni i na Syfy potažmo Maneater sérii a to jsem toho od nich viděl už opravdu dost. Očekával bych, že v novější várce filmů budou triky na lepší úrovni, než u těch z období 2007-2009, ale to byl omyl. Scénárista nám ale nabídne i několik vtipných momentů (možná nechtěně), které tu hromadu klišé udělali alespoň trochu snesitelnější. 30% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za Flanigana. Jako, u béčkových a navíc televizních filmů nevyžaduju až tak moc logiky, ale odcáď pocáď. Tak ono to přenese jednu místnost z celýho baráku (a parkovací hodiny, wtf?), a přitom jim tam jede elektřina? To jim ji šlapou někde veverky? Venku dvě prehistorický potvory, a ženská čuchá ke kytičkám bez pocitu nebezpečí? Navíc uvidí strom jakých v Kanadě najdeme hromadu a ona vzdychá: Úžasné. Krev z vetřelce vypálí jakožto kyselina chlápkovi díru do hlavy, ale stejná krev na stole nedělá nic? 190 litrů do malého kufříku? A navíc to nepřidá na váze? ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

To byla zase blbost. Rádoby dramatické sci-fi o nedobrovolné cestě do paralelní dimenze kde lidé bojují s nepřátelským prostředím a zneuctělý plukovník tu najde svoji bývalou slávu. Jestli mi to nevyjde s geopolitikou, tak se budu živit psaním scénářů pro tyhle chujoviny. Krystalicky čistý filmový odpad. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama