Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty miluje vyjížďky na pláž a do barů. Kumpánem na podobných akcích mu je jeho dlouholetý kamarád Bobby, který má však zálibu ve zvrhlém týrání. Když svou pozornost obrátí na Martyho novou dívku Lisu a její kamarádku Ally, Lisa se rozhodne, že Bobbyho krutovláda musí skončit. Shromáždí skupinu předměstských teenagerů a zosnuje plán, jak se Bobbyho navždy zbavit. Spiknutí je však odhaleno, z přátel jsou náhle nepřátelé a náhodní známí se stávají spoluviníky vraždy, která otřásla Amerikou. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

To  byl ale sexystický film! :D tvl..

 

Film 113min. a z toho sexystický scény: 18min. uff..

Uživatel Arnyfe smazal svůj příspěvek.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Rozhodně lepší než Ken Park a oproti němu dobrej film i když pro mě těžko co říct na tenhle larryho film :-/ ale dávám 3* slabší

 (hodnocení, recenze)

Ten film je myslim velmi špatný. Líbil se mi názor od TRONa, ze by se na to měl vybodnout a točit porno. To je i můj názor. Kdyz se divam na takove filmy tak vzdy vim ze bude tak 10 min. děj pak "zajímavé" sexuální scény. Takhle se to bude opakovat az se dostaneme ke konci k nejake te krvicce. Clark by rad sokoval ale u me se mu to nepovedlo. Navíc jsem ani malicko neveril ze by na nej byl nekdo z nich tak nastvaný, že by ho chteli zabít. Například ta holka kterou jak si stěžovala znasilinil a chce ho zabit. Potom ji ale nevadi ze si to s tim "prasetem" rozdava na predni kapote. A na co potrebovali tu bouchacku kdyz ho nakonci ubodaji k smrti to nevim. Rozesmali me kritiky na zadni strane. Ze je to pry nejlepsi film roku atd. NEJHORŠÍ !

Reklama

Reklama