Reklama

Reklama

Download: Příběh internetu

(seriál)
  • Česko Stahování: pravdivý příběh Internetu (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Válka vyhledávačů Po zrodu Internetu nastal boj o to, kdo bude tento úžasný zdroj nejlépe využívat. Pořad popisuje boj o to, který vyhledávač bude dominovat World Wide Web.

Boje při vyhledávání Vznik vyhledávače Google způsobil revoluční převrat ve využívání Internetu a také vznik jedné z největších společností na světě. Jednoduchý nápad dvou studentů zbavil Yahoo trůnu.

eBay / Amazon Jeff Bezos a Pierre Omidyar, zakladatelé společností Amazon a eBay, se podělí o mimořádný příběh, jak přeměnili své sny na podniky, které zásadně změnily způsob nakupování.

Dát moc lidem Napster - webové stránky pro sdílení hudby, se staly katalyzátorem pro přerod Internetu a pomohly jej přeměnit na ohromnou komunitu poháněnou jejími uživateli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Ale jo, v dokumentu je spousta zajímavejch informací a dozvěděl sem se dost o týhle průkopnický době, ale forma mi přišla nemastná neslaná. Těm, který prehistorie Internetu zajímá a ještě o ní moc neví, bych dokument rozhodně doporučil. | (na Discovery World běžel pod názvem Stahování – Pravdivý příběh internetu) ()

Reklama

Reklama