Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest nezaměstnaných ocelářů sedí v čekárně na pracáku a přemýšlí, jak vydělat peníze. Jó, ti tanečníci, co se tady svlékali minulý týden do plavek, ti jsou teda za vodou. A proč bychom to nezkusili taky? Ne jen tak ledajaké představení, opravdový striptýz - Do naha! Je fakt, že v partě není nikdo moc hezkej. Někteří z nás jsou trochu při těle, máme chatrné zdraví, jeden se pokusil o sebevraždu a dalšímu manželka otloukla o hlavu sádrového trpaslíka. Vlastně tím už nemůžeme zas tak moc ztratit! (Bonton Home Video)

(více)

Diskuze

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

toto je prý podobné jako Bez kalhot, jak to může někdo srovnávat, tohle je o dvě třídy lepší :)

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Výborný film, jeden z mých nejoblíbenějších, Robert Carlyle je prostě skvělej. Doporučuju filmy s podobnou tématikou (podobně laděné): Odpískáno nebo Fanoušci.

P@\/EL

P@\/EL (hodnocení, recenze)

Povedená komedie, která sice neoslní kvantem srandovních scének a hlášek, zato ale nabídne velmi silný a působivý příběh. Jako najde se tu pár situací, kterým si upřímně zasmějete, ale ten příběh se sociálním námětem zde hraje hlavní roli. Zprvu jsem si myslel, že se budu muset celou dobu dívat na škaredé, chlupaté, nahé chlapy, ale byl jsem filmem příjemně překvapen. Prostě si nehrál na žádné trapárny a dal vyniknout charakterům postav. A ten konec prostě: "Do naha!"

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

pre mna je to neskutocna zabava, bol som dokonca na tom dva krat v kine!

Merredith

Merredith (hodnocení, recenze)

"Do naha" je rozhodně úsměvný film, který po druhém či třetím shlédnutí musíte milovat víc a víc. Oprostíte se od otrockého sledování filmu (aby vám neuteklo "vo co go") a můžete se soustředit na jednotlivé scény, výrazy tváře, jednotlivé výkony a na hudbu. Vždycky najdete něco nového. Vždycky budete znovu a znovu doufat, že toho trpaslíka nerozbijou, že najdou práci, že na závěrečný striptýz nepřijdou pánové. A při tom se skvěle bavit, aniž to zaregistrujete záchvaty smíchu. Je to film, který vás rozveselí zevnit, a ukáže, že se dá najít vždy něco dobrého na tom zas*aném životě... I když je to třeba striptýz.

 (hodnocení, recenze)

Po zhlédnutí "komedie" Do naha! jsem měl rozporuplný pocit. Rozhodně jsem od snímku očekával větší zábavu,tedy podle propagace v reklamě. Je to typicky britský suchý humor,uměřený,snad bližší naší mentalitě,ale pokud toto má být nejlepší britská komedie posledních let,je to hodně nadnesené označení. Film musel mít poměrně malý rozpočet a scénář se zdál také poměrně jednoduchý.Skutečně komplikovanější zápletky tam chyběly. Vcelku vzato,jedná se o příjemný,i když poněkud unavený snímek,který by mi stačilo zhlédnout znovu tak za 10 let a nebo nikdy.Co se dalo čekat od britské filmové produkce,pokud do ní nezasáhne tvrdá hollywoodská ruka ;-) hodnotím za tři kvůli tématu-nezaměstnanosti a jejímu originálnímu řešení.

_ksilt

_ksilt (hodnocení, recenze)

vzdycky kdyz sleduju tenhle film se bavim, prava britska komedie, ktera snad musi pobavit kazdyho

Související novinky

Zemřel herec Tom Wilkinson

Zemřel herec Tom Wilkinson

30.12.2023

V posledních hodinách roku 2023 bohužel přichází smutné zprávy z Velké Británie. V sobotu 30. prosince totiž filmový svět ve věku pětasedmdesáti let náhle opustil anglický herec nominovaný na dvě… (více)

Reklama

Reklama