Reklama

Reklama

Nadaná klavíristka Julia nastoupí na prestižní hudební akademii Amadeus. Jenže brzy při svých výletech do města objeví svět rockové hudby a především zpěváka Nicka, který jí hned padne do oka. Žárlivá houslistka Betty, se kterou Julie nacvičuje vystoupení, ale její tajemství odhalí a pořádně jí zkomplikuje život... (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

Je to přesně to jako co se to tváří. Až teda na to, že si hrajou na drsný skejťáky ale popíkařej až to praští. Hlavně když řeší přijetí hlavní hrdinky do skupiny, tak debata o tom že Linkin Park taky nemaj v partě holku - to už je hodně uhozeny. Ale je to klasickej film pro teenagery s muzikální a romantickou vložkou. Pokud od toho čekáte právě toto, zklamaní asi moc nebudete. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Výborný film, na který jsem narazila náhodou. Nyní však můžu napsat, že se jedná o lehkou komedii doplněnou o písničky, původně jsem očekávala nějakou americkou blbost, protože jsem se na komentáře ani obsah na csfd nedívala, ale když začali poprvé zpívat v němčině, přímo mě to pohltilo, od tohohle filmu jsem očekávala něco ve stylu High school Musical nebo Camp Rocku, stejně tak se to potvrdilo, musím říct, že jsem se sice nesmála, až jsem se za břicha popadala, nýbrž tohle bylo něco jiného, ona chtěla zkusit něco nového a pomocí písničky chtěla získat uznání, které však Betty nechápala, mám ráda filmy tohoto typu, jsou pohodové, sice se zde našlo několik nedostatků, jako například doba ve výtahu, ale jinak skvělý děj, dobře udělaný muzikál a já nemůžu dát jinak než pět hvězdiček. Jsem si vědoma, že tenhle komentář, mezi tím málem, které tady je, bude bít do očí, avšak nehodlám svůj názor na něj změnit, vřele jej doporučuji všem, kterým se líbí filmy tohoto typu a chtějí se jen na něco podívat, rozhodně bych za tímto filmem nehledala moc, ale dobrý, to on je. Takže se podívejte a udělejte si názor sami. ()

Reklama

Lkprak 

všechny recenze uživatele

Jelikož zrovna nic lepšího v televizi nebylo, tak jsem to zapnul jako kulisu k počítači. A kupodivu jsem u toho vydržel, i když texty písniček (zejména hlavní hrdinky), který nejspíš posouvaly děj, jsem fakt nerozuměl (chtělo by to titulky milá Novo!). Děj sice poněkud předvídatelný, ale budiž. Pro mladé asi velký hit, pro mně solidně strávený čas. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný oddechový film, jehož plusem je několik pohledných německých hereček v čele s hvězdnou Emilií Schüle. Líbí se mi také poprocková hudba, kterou film "adoruje", stejně jako náhled, že nejen klasická hudba může být skutečně hezkou a kvalitní hudbou. Děj filmu je poměrně jednoduchý až pritimivní a vše končí stoprocentním happy endem. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Nemám žádný důvod dávat "odpad". Netvrdím, že se jedná o nějaký převratný film, spíše opak je pravdou. Přesto si ale myslím, že jeho shlédnutím jsem nepromarnil 90 minut svého života. Film mi nabídl příjemný pohled na život mladých lidí zapálených do muziky, kteří však nezapomínají žít. Že to občas bylo plytké, naivní a povrchní, to připouštím , ale za hezké a občas i sympatické mladé lidi si to své 2* zaslouží. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Českou stopou ve filmu je vůz Škoda Octavia, který je možné zahlédnout v úvodu filmu. (Lucas87)

Reklama

Reklama