Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavný televizní herec, dobrodruh a cestovatel se jednoho dne ztratí v amazonských pralesech Jižní Ameriky. O šest měsíců později jeho matka a syn dostanou zprávu, ze které plyne, že by mohl být na živu. Zorganizují tedy ve spolupráci s dokumentaristickým štábem záchranou akci a vypraví se do míst, kde byl naposledy spatřen. Jenže tady je čeká hrůzostrašné překvapení. (lost815)

(více)

Recenze (72)

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Po 6 a 7 dílu zvedám hodnocení o jednu * a nemohu se dočkat na finálový díl ! Celý seriál si drží skvělou atmosféru a opravdu nevíte co od něj můžete čekat , Ani v lostu člověk nebyl tak překvapený když se uprostřed pralesa objevila dodávka a nebo proletěl náš slavnej kouř :D Proto nechápu negativní hodnocení, ale zřejmě většina se podívala na první díl a hnedka ho odepsala , což mě mrzí, protože tím odrazujete určo další lidi , kteří hledají nový seriál plný záhad a překvapení se skvělou atmosférou ... Pouštět si ho v noci v 720p na pořádný televizi nemá chybu ! ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, že po úspěchu American Horror Story dostaneme další strašidelnou televizní chuťovku, leč musím říci, že seriál zklamal na plné čáře. První díl ještě vypadal slibně, jenže pak začaly být díly absolutně šablonovité (vydáme se z lodi na výlet do džungle, cosi udělá bububu, vrátíme se na loď, konec dílu) a děj se vlastně nikam neposouval, takže jsem River po několika dílech vzdal... Never more! ()

Reklama

phoebess 

všechny recenze uživatele

Seriál s obrovským potenciálem, který ale nechal ležet jen tak ladem skladem a vůbec ho nevyužil. Navíc, s tak nízkým počtem osmi dílů, bych se u víc než poloviny z nich neměla chytat za hlavu, cože si to tam zas vymysleli. A finále? Ne, ne, ne, ne, ne. Jedno klišé za druhým, jeden stupidní dialog vedle druhého. Tohle jsem si od finále opravdu nepředstavovala. I kdyby byl seriál obnoven, což se asi (bohudík) nestane, dívat se už nebudu. ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

velka skoda nevyuziteho potencialu... napady na epizody jsou celkem super, ale jsou pohrbeny scenarem i hereckymi vykony... misty hustou atmosferu srazi priserna primocarost jednotlivych dilu... zaver serie je nejvetsi tragedie v nejhorsim slova smyslu, to by jeden blil... i presto vsechno, to jako nenarocny pokoukani muze bavit... 55% odpovida ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Nechápu negativní komentáře i hodnocení, dávám zcela jasné 4*. Vynikající atmosféra, kulisy a herecké výkony, možná ne příliš originálních, ale zato realistických postav. Velké plus je i to, že Vám není mdlo z mystifikačních blbostí. Zatím výborný seriál plný napětí i přemýšlení co bude dála čekání na další díl ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Pojmenování lodi Magus odpovídá latinskému výrazu pro mága či kouzelníka. (Tasartir)

Reklama

Reklama