Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavný televizní herec, dobrodruh a cestovatel se jednoho dne ztratí v amazonských pralesech Jižní Ameriky. O šest měsíců později jeho matka a syn dostanou zprávu, ze které plyne, že by mohl být na živu. Zorganizují tedy ve spolupráci s dokumentaristickým štábem záchranou akci a vypraví se do míst, kde byl naposledy spatřen. Jenže tady je čeká hrůzostrašné překvapení. (lost815)

(více)

Recenze (72)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Výborný a zbytočne prehliadaný hororový seriál, ktorý v sebe úspešne mieša mysteriózne, dobrodružné a hororové prvky, ktoré zaobaľuje do found footage podania, čo je v seriáloch zatiaľ neopozerané. Expedícia do amazonských pralesov, kde sa vydáva záchranný tím hľadať strateného TV reportéra je už od začiatku nápaditá, zaujímavá a napínavá, čo je možno aj tým, že za seriálom nenápadne stojí viacero známych a talentovaných tvorcov. Mrzí ma, že sa dočkal iba 8 dielov, keďže v dnešnej dobe pôsobil naozaj osviežujúco, chytľavo a ďalšiu sériu by si určite zaslúžil. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Po 6 a 7 dílu zvedám hodnocení o jednu * a nemohu se dočkat na finálový díl ! Celý seriál si drží skvělou atmosféru a opravdu nevíte co od něj můžete čekat , Ani v lostu člověk nebyl tak překvapený když se uprostřed pralesa objevila dodávka a nebo proletěl náš slavnej kouř :D Proto nechápu negativní hodnocení, ale zřejmě většina se podívala na první díl a hnedka ho odepsala , což mě mrzí, protože tím odrazujete určo další lidi , kteří hledají nový seriál plný záhad a překvapení se skvělou atmosférou ... Pouštět si ho v noci v 720p na pořádný televizi nemá chybu ! ()

Reklama

Jessicahamby 

všechny recenze uživatele

Upřímně, to byl první seriál, který, když zrušili, tak jsem další půl hodiny přemýšlela, jestli se nezachovám jako Sheldon v BBT a nezačnu obvolávat stanici. Hezky zpracované, tajemné a skvělý námět. O ukončení nemluvě, protože žádné nebylo, tvůrci zřejmě počítali s tím, že budou ve svém díle pokračovat... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

S01E01-02: A jéje, tak takovouhle slabotu jsem nečekal. Seriál od Orena Peliho (tvůrce Paranormal Activity) mě svou první epizodou (režíroval Jaume Collet-Serra, režisér perfektního Orphana) rozhodně nepřesvědčil. Bojím se, že je jen pramalá šance, že se to zlepší, protože když už v prvních dvou epizodách působí většina postav strašně otravně a jejich scénáře jsou naprosto lobotomizované, tak celý projekt dost smrdí. Found footage forma zbytečná a nepřesvědčivá - u mnoha záběrů mi nejde do hlavy, jak a proč je oni reální kameramani natočili. Sem tam to je mírně strašidelné - protože pobíhání s baterkou a kamerou po chodbách ztroskotané lodi / noční džunglí je strašidelné z podstaty věci a nedá se na něm nic zkazit - ale zbytek absolutně nestojí za řeč. Zatím tedy pořádný fail, na další epizody kouknu už asi jen tak ze srandy, pokud vůbec. 3/10 ()

rusty09 

všechny recenze uživatele

Idea tohohle seriálu není vůbec špatná. Provedení pro mně osobně dost nepovedené. 2 díly sem čekal, jestli se něco stane. V 1. dílu po půl hodině totálně nudných dialogů přišla klasická kognitivní disfunce, po příchodu do lodě a vyběhlo něco jako kus dřeva? Druhej díl už jen dialogy nudný a neustálý brečení. Škoda. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Pojmenování lodi Magus odpovídá latinskému výrazu pro mága či kouzelníka. (Tasartir)

Reklama

Reklama