Reklama

Reklama

Mrcha od vedle

(seriál)
  • USA Don't Trust the B---- in Apartment 23 (více)
USA, (2012–2013), 9 h 25 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Nahnatchka Khan

Hrají:

Krysten Ritter, Dreama Walker, Michael Blaiklock, Eric André, James van der Beek, Ray Ford, Liza Lapira, Eve Gordon, Tate Ellington, Rebecca Grant (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Mladičká June má spoustu snů a všechny se jí pomalu plní. Když se ale přestěhuje do New Yorku, všechno se začíná kazit. A aby toho nebylo málo, narazí na super otravnou spolubydlící... Pobyt v New Yorku June přesvědčí, že je život plný překvapení. Mohou být děsivá, ale pokud se jim otevřete, změní vám život. Vstoupila do bytu, právě když její spolubydlící spala s jejím snoubencem na jejím narozeninovém dortu. Bylo to to nejlepší, co se jí kdy stalo.
June se stěhuje do New Yorku. Z nového bytu je přímo nadšená. Dostala ho od společnosti, pro kterou má pracovat. Zaplatili jí dokonce přestěhování. V šestadvaceti má vše, co chtěla. I snoubence Stevena, který si dělá doktorát z psychologie.
Po příchodu do práce ji však čeká šok. Firma zkrachovala, protože majitel zpronevěřil peníze. Je vystěhována. V kavárně se potká manažerem, v němž pozná Marka, bývalého skorokolegu. Čtyři hodiny po krachu společnosti už má novou práci. Je manažer kavárny. June ví, že se nesmí vrátit domů. Musí si najít bydlení a postarat se o sebe... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na první pohled docela solidní jednohubka. Díky ročníku během kterého začala se určitě nevyhne srovnání hlavně s 2 Broke Girls nebo i s New Girl. Oba zmíněné seriály jsou pro mě zajímavější, i když i tyhle holky mají své kouzlo. Krysten Ritter nepatří a nejspíš ani nikdy nebude patřit mezi moje oblíbenkyně. Přesto se tady s pro mě plně neznámou Dreamou Walker docela dobře doplňují. Nejvíc na sebe ale strhává pozornost Dawson, teda James Van Der Beek. A neskutečně se mu daří hlásit a je vidět, že si to užívá. Takže úvodních sedm dílů bylo fajn a jsem docela zvědavej jak budou pokračovat. - 70 % *** Druhou sérii potkalo pravděpodobně zrušení už po jedenácti dílech. Nutno podotknout, že podle mě, to je přerušení/ukončení zasloužené. Přišlo mi, že partičce okolo Dawsona tak trochu docházel dech a vtip. A laťka šla mnohem níž. Nerad seriály opouštím a většinou je chci dokoukat do konce, takže jsem vlastně rád, že tady za mě bylo rozhodnuto. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pilot: První půlminuta mě dostala, ale pak bych dojmy popsal asi takhle - ze sit-comu vypráskali "komedii" a nahradili ji dvojitou dávkou "situační". Zábava nic moc, vše je dost prvoplánové, přehnaně umělé, jako by mě někdo chtěl přesvědčit, že je to tak blbý, až je to vtipný. # Po 2. dílu - žádné terno přes zábavu, ale není to tak "sit", jak se zdálo po pilotu. # Každopádně Krysten mám moc rád, je to živel, je bezprostřední se skvělou mimiku; bloncka by ji jako naivní vidlačka mohla doplňovat a Asiatka zdola mi připomíná tu z Gilmorek. Dawson je pro mě trochu opruz, ale třeba kápne nějaký vtípek vzhledem k jeho někdejším seriálu. Uvidíme, kam se misky vah převáží, zatím tomu dám šanci, spád to má. # Po 3. dílu: Končím, 2 sympatické herečky nestačí, od sitcomu očekávám zábavu, ale při tomhle jsem se jedinkrát nezasmál. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

1. řada - Slušný průměr. Člověk se zasměje, ale za chvíli zážitek vyšumí a není důvod se dívat znova. Mladičká June v podání Dreama Walker to táhne ke dnu, zato mrcha Krysten Ritter a James van der Beek vpřed. I když si nemůžu pomoc... Krysten Ritter to NĚCO chybí. Škoda. /// 2.řada Zvyk je železná košile a já se vždy těšila, až si po práci zase pustím nějaký ten díl. Přijde mi, že seriál tak trochu táhne James, i když nevím pořádně proč. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Chodí mrcha okolo, nedívej se na ní - kdo se na ní koukne, tomu mrcha zamotá život. New York, naivka, vymetečka večírků a navrch Dawson Leery….mimochodem role James van der Beeka zahraná Jamesem van der Beekem je geniální….borec, kterému ujel vlak a přesto si ze sebe dokáže udělat srandu si zaslouží respekt. Kulturní narážky, lákadla velkoměsta, nanynky a mrchy. Forma, se kterou se většinový divák našich stanic teprve seznamuje…a to je docela škoda. ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum je Krysten Ritter, hlavní hrdinka je celkem otravná, ale pořád by se to dalo. Nejhorší je pro mě James van der Beek. Ne, fakt je celkem trapné dělat si srandu z toho, že hrál v šílenosti jako byl Dawsonův svět. A ještě šílenější je padesát tisíc vtipů na téma "nikdy jsem Dawsona nepřekonal". Asi je to seriál přece jen pro fanynky Dawsonova světa, pro nás ostatní tam bude asi příliš otravný. ()

Galerie (159)

Zajímavosti (1)

  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Přátelé (od r. 1994). (Duoscop)

Reklama

Reklama