Reklama

Reklama

Mrcha od vedle

(seriál)
  • USA Don't Trust the B---- in Apartment 23 (více)
USA, (2012–2013), 9 h 25 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Nahnatchka Khan

Hrají:

Krysten Ritter, Dreama Walker, Michael Blaiklock, Eric André, James van der Beek, Ray Ford, Liza Lapira, Eve Gordon, Tate Ellington, Rebecca Grant (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Mladičká June má spoustu snů a všechny se jí pomalu plní. Když se ale přestěhuje do New Yorku, všechno se začíná kazit. A aby toho nebylo málo, narazí na super otravnou spolubydlící... Pobyt v New Yorku June přesvědčí, že je život plný překvapení. Mohou být děsivá, ale pokud se jim otevřete, změní vám život. Vstoupila do bytu, právě když její spolubydlící spala s jejím snoubencem na jejím narozeninovém dortu. Bylo to to nejlepší, co se jí kdy stalo.
June se stěhuje do New Yorku. Z nového bytu je přímo nadšená. Dostala ho od společnosti, pro kterou má pracovat. Zaplatili jí dokonce přestěhování. V šestadvaceti má vše, co chtěla. I snoubence Stevena, který si dělá doktorát z psychologie.
Po příchodu do práce ji však čeká šok. Firma zkrachovala, protože majitel zpronevěřil peníze. Je vystěhována. V kavárně se potká manažerem, v němž pozná Marka, bývalého skorokolegu. Čtyři hodiny po krachu společnosti už má novou práci. Je manažer kavárny. June ví, že se nesmí vrátit domů. Musí si najít bydlení a postarat se o sebe... (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama