Reklama

Reklama

Mrcha od vedle

(seriál)
  • USA Don't Trust the B---- in Apartment 23 (více)
USA, (2012–2013), 9 h 25 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Nahnatchka Khan

Hrají:

Krysten Ritter, Dreama Walker, Michael Blaiklock, Eric André, James van der Beek, Ray Ford, Liza Lapira, Eve Gordon, Tate Ellington, Rebecca Grant (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Mladičká June má spoustu snů a všechny se jí pomalu plní. Když se ale přestěhuje do New Yorku, všechno se začíná kazit. A aby toho nebylo málo, narazí na super otravnou spolubydlící... Pobyt v New Yorku June přesvědčí, že je život plný překvapení. Mohou být děsivá, ale pokud se jim otevřete, změní vám život. Vstoupila do bytu, právě když její spolubydlící spala s jejím snoubencem na jejím narozeninovém dortu. Bylo to to nejlepší, co se jí kdy stalo.
June se stěhuje do New Yorku. Z nového bytu je přímo nadšená. Dostala ho od společnosti, pro kterou má pracovat. Zaplatili jí dokonce přestěhování. V šestadvaceti má vše, co chtěla. I snoubence Stevena, který si dělá doktorát z psychologie.
Po příchodu do práce ji však čeká šok. Firma zkrachovala, protože majitel zpronevěřil peníze. Je vystěhována. V kavárně se potká manažerem, v němž pozná Marka, bývalého skorokolegu. Čtyři hodiny po krachu společnosti už má novou práci. Je manažer kavárny. June ví, že se nesmí vrátit domů. Musí si najít bydlení a postarat se o sebe... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Botič 

všechny recenze uživatele

Don't Trust the B*tch in Apartment 23 se první díly teprve hledá stejně jako svého času i New Girl, ale ke konci série chytá za srdce a další sezóna slibuje velké věci. Příjemná jednohubka, která by mohla následovat Happy Endings. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Podle mě mrcha z bytu 23 snadno strčila do kapsy dvě holky s dortíkama, u nichž se jen recyklují staré fóry a tleská se vnadům Jennifer Coolidge. Krysten Ritter je taková sympatická potvora, že jí tahle role sedne jako šitá na míru. A hrozila jsem se účasti Jamese "Dawsona" van der Beeka, ale jeho scény bývají v závěru nejlepší; je úžasné, jak si ze sebe umí udělat srandu. Chvílemi to trochu skřípe kvůli "hlavní" hrdince, jejíž hysterie je docela pain in the ass. Zatím uděluji tři hvězdičky, časem snad zvýším na 4. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

8/26 Je to přervané miliardou multi kulti odkazů křížem krážem a všechno ostatní pod tíhou nejenom Dawsonova světa zaniká. Na druhou stranu, proč ne? Je to extrémně rychlé, nedělá si to servítky naprosto z ničeho. A umí to i balónky. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšen. Sice na mě nesrší jeden vtip za druhým, přesto mi to perfektně padlo do oka. Pokaždé jsme zvědav, s čím která postava přijde. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Drzé holky jsou nejspíš hodně v kurzu. Po hodně povedeném sitcomu 2 Broke girls tak přichází dvojice June/Chloe. Dosti osobitý sice vychází tak napůl a místy to působí hodně nedotaženě. Jako přijemná jednohubka to ale stačí. A Dawson tady navíc strašně válí ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

První díl mě docela slibně nalákal, pak to ale šlo razantně z kopce. Po první řadě jsem si nebyla jistá, jestli se budu chtít podívat na druhou, ale nakonec jsem to zkusila a musím říct, že nadšená jsem z toho opravdu nebyla. Celkem dobré díly se střídaly s naprosto nudnými (ty teda bohužel převládali). Celkem vzato jsem ráda, že byl seriál zrušen během vysílání druhé řady, protože nesměroval k vůbec žádné pointě. 2* ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pilot: První půlminuta mě dostala, ale pak bych dojmy popsal asi takhle - ze sit-comu vypráskali "komedii" a nahradili ji dvojitou dávkou "situační". Zábava nic moc, vše je dost prvoplánové, přehnaně umělé, jako by mě někdo chtěl přesvědčit, že je to tak blbý, až je to vtipný. # Po 2. dílu - žádné terno přes zábavu, ale není to tak "sit", jak se zdálo po pilotu. # Každopádně Krysten mám moc rád, je to živel, je bezprostřední se skvělou mimiku; bloncka by ji jako naivní vidlačka mohla doplňovat a Asiatka zdola mi připomíná tu z Gilmorek. Dawson je pro mě trochu opruz, ale třeba kápne nějaký vtípek vzhledem k jeho někdejším seriálu. Uvidíme, kam se misky vah převáží, zatím tomu dám šanci, spád to má. # Po 3. dílu: Končím, 2 sympatické herečky nestačí, od sitcomu očekávám zábavu, ale při tomhle jsem se jedinkrát nezasmál. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Chloe dokáže naplno využiť dar ženskosti. Chápe, že vagína je kľúč k neohľaduplnému životnému štýlu. Môže byť mrcha, môže srať na potreby, pocity iných a aj tak nikdy netrpieť samotou. A prečo to tak je, milé deti? Prečo ju chcú muži Vám musia vysvetliť rodičia. Bude to príbeh o čmelákoch a kytičkách. A prečo ženy? Baby majú vždy nejaký okruh kamarátok (minimálne 1 reálnu a minimálne 365 na FB). V skratke hejno. Každé hejno má dominantnú alfa samicu (najkrajšia z partičky), ktorej za prdelou poletuje vaginálne zoskupenie (ošklivky). Vtipné sú najmä tie hejna, kde si každá myslí, že práve ona je dominantný usb port (skupina zložená len z oškliviek). Kalhotková grupa z pekných bab je len masturbačná pomôcka, inak sci-fi. Ale to som odbočil od témy. Chloe sa ako ukážková mrcha zaradila medzi moje najobľúbenejšie ženské postavy. Hádže nespočítateľný počet skvostných grimas a trefných nediplomatických hlášok. Ešte dve postavy stoja za zmienku. James Van Der Beek ponúka vydarenú sebairóniu a June dodáva naivnú roztomilosť, ktorá je priamo predurčená k zkazeniu. Humor tohto seriálu mi skvelo sadol. Nedocenená záležitosť. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad nevyváženosti... V jednom díle jsou fóry parádní, tuctové i vyloženě slabé. A tak přesto, že si to Ritterová očividně užívá a van der Beek zase ukazuje, že má nadhled, nemůžu hodnotit lépe než solidním průměrem. ()

phoebess odpad!

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že by byly první dva díly něco extra, ale pořád jsem si naivně říkala, že se to může ještě zlepšit. A proto jsem se dívala dál. Třetí díl mě ale předsvědčil o mém omylu. Jen jsem nevěřícně zírala, že si scénáristé, režisér (no, všichni, kteří se na seirálu podílejí) neuvědomili, jak trapný tenhle díl byl. Škoda, že televize ruší poměrně kvalitní seriály kvůli horší sledovanosti a nahrazují je takovými nedomrlcemi jako je tento. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po prvních 4 dílech: Zatím takový ten průměr. Řada vtipných hlášek a scén ale na druhé straně taky řada trapných. Hlavní hrdinka Dreama Walker, mě vcelku nepřesvědčila a nějak s ní nesympatizuju. Já sama jako hlavní hrdinku vidím teda Krysten Ritter, která je naprosto úžasná. A mimochodem James Van Der Beek hraje sám sebe? Zajímavý nápad. Úprava 12.09.2012: zhlédnuta celá série a no...je to prostě ten průměr. Nechávám tři hvězdičky. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Směsíce standardních sitcomových postav, neoriginální zápletka, ale vše šlape tak, jak má, takže se bavím slušně. ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Ani po třech dílech nevím, jestli se mám dívat dál nebo přestat. Je to takové nemastné, neslané. 50 % /// Vypadá to, že nám seriál zrušili (v půlce druhé série), kvůli nízké sledovanosti. Na jednu stranu se ani nedivím... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na první pohled docela solidní jednohubka. Díky ročníku během kterého začala se určitě nevyhne srovnání hlavně s 2 Broke Girls nebo i s New Girl. Oba zmíněné seriály jsou pro mě zajímavější, i když i tyhle holky mají své kouzlo. Krysten Ritter nepatří a nejspíš ani nikdy nebude patřit mezi moje oblíbenkyně. Přesto se tady s pro mě plně neznámou Dreamou Walker docela dobře doplňují. Nejvíc na sebe ale strhává pozornost Dawson, teda James Van Der Beek. A neskutečně se mu daří hlásit a je vidět, že si to užívá. Takže úvodních sedm dílů bylo fajn a jsem docela zvědavej jak budou pokračovat. - 70 % *** Druhou sérii potkalo pravděpodobně zrušení už po jedenácti dílech. Nutno podotknout, že podle mě, to je přerušení/ukončení zasloužené. Přišlo mi, že partičce okolo Dawsona tak trochu docházel dech a vtip. A laťka šla mnohem níž. Nerad seriály opouštím a většinou je chci dokoukat do konce, takže jsem vlastně rád, že tady za mě bylo rozhodnuto. ()

Mr.Ripley odpad!

všechny recenze uživatele

"Choe je pravá newyorská divoška, která nevynechá žádnou párty a pravidelně terorizuje celé své okolí. " Svůj teror přenesla na televizní obrazovky, aby mohla týrat diváky svým (ne)kvalitně (ne)vtipným (?)sitcomem. ()

Reklama

Reklama