Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Stirek45 

všechny recenze uživatele

Asi nutno dodat, že tento seriál není můj nejoblíbenější. V první řadě jsem se na něj podívala jen proto, že je zfilmovaný na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala můj oblíbený seriál The Vampire Diaries. Ale rozhodně není tento seriál špatný. Myslím si ale, že alespoň tři hvězdy si určitě zaslouží ;). ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, ale zase to nebudem prechvalovat. Zas takova slava to neni. Pilot nebyl spatnej, ale opet tu mame ale! Je to proste teen serial, kde se nevyhneme hloupejm postavam, "laskam" a klise. Uz v pilote se mi nelibilo par hloupejch potav (Adam, jeho tatik) a u jeho hlasce "Its the same for u and Adam. U dont wanna mess with fate" jsem si rikala "Wtf? ta holka videla Adama 2x a on si hned mysli, ze je to laska jejiho zivota? Pfff!" Bohuzel, nechci vam tady nejak spoilerovat, ale bude to laska jejiho zivota, to vi od zacatku kazdej (bohuzel). Takze za me 3*** a ocekavam jestli mi tvurci zmenej nazor k lepsimu ba naopak k horsimu. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Musím se teda přiznat, že tenhle seriál mě opravdu hodně zklamal. Čekala jsem něco jako první serii Upířích deníků, ale naopak Deníkům kvalita stoupala, tahle se držela dost nízko a i když posledních pár dílů bylo o něco lepších, jsem celkově docela ráda, že tenhle seriál nebyl obnoven pro další sérii. Co se týče hlavní hrdinky, tak ta byla opravdu příšerně nesympatická, měla jsem chuť jí praštit pokaždé, když se objevila na scéně (což bylo bohužel dost často). Takže jednou se to dalo, ale silně pochybuju, že bych někdy zatoužila potom se na to podívat znova. 3* ()

Adam_Musil 

všechny recenze uživatele

Co jiného než právě fantasy se sympatickými hlavními hrdinkami je vhodnější, pokud se chce člověk trochu oprostit od všedních věcí. Seriál má 22 dílů v rámci jediné série a analyticky vzato se v prvních cca 12 epizodách vlastně nic zásadního nestalo, jakési akce či zvratů jsme se dočkali až v epizodě třinácté. Ve srovnání s The Vampire Diaries, neboť se jedná o stejnou autorku knižní předlohy, jsou zde všelijaké možné aspekty výrazně oslabeny – je tu málo fantasy prvků, hlubších a komplikovanějších zápletek, momentů překvapení a především zde divák postrádá klíčové sdělení. (55%) ()

baltik 

všechny recenze uživatele

Začne to strašně, naivní teenky a teenkové o sobě tvrdí cosi něco o kouzlech. Tak nějak to ztrácí dech po prvním kroku. Jenže na holky se dobře kouká a naštěstí se nejedná o nějakou vědu tak si u toho člověk svým způsobem odpočine. Osobně jsem tím po 5 dílech praštit, dát nějaké 2-3hvězdy a mít další zářez na ČSFD. Kamarádka mě ukecala (nebo přikázala už nevím :) ) ať vydržím aspoň 10 dílů. Okolo 6 dílu se to začne zlepšovat, vše to začne mít nějaký ten tvar a příběh je "docela zajímavý", objevují se zde hororové prvky a celkově se z toho stane docela zajímavá záležitost. Bohužel seriál začne bídně takže většinu odradí, není divu a na to asi i doplatil. Na závěr jim vytknu divně přelíčené nebo co to s nima dělali "mužské" charaktery a pochválím hudbu. Jestli máte rádi fantasy a vydržíte tak se nebudete zlobit. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)
  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)

Reklama

Reklama