Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No co... jsem prostě holka a tohle mě neskutečně bavilo. Řekal jsem si, že jedna série, no to je jako dělané na jeden víkend a aby se z toho nestala několikaroční závislost jako z himym, které, i přestože už mě tolik nebaví, prostě musím sledovat dál. Jaké bylo překvapení, když nastal konec a já jen bezmocně hleděla na černou obrazovku ve smyslu: to si ze mě někdo dělá srandu, že seriál neobnovili na druhou řadu a skončí to jako takhle jo? No tak trošku šok, každopádně když se vrátím k těm předchozím dílům, tak super. Tajemno, kapka nebezpečí, fantasy, romantiky, vtipu, drama, kouzel... co víc chtít. Na The vampire diaries od stejné autorky to nemá, ale i tak to byla řádná jízda. A Britt Robertson je skvělá herečka, které si poslední dobou začínám všímat. Jako první jsem ji viděla paradoxně v nejnovějším filmu The first time a pak nezávisle na něm v dalším výborném snímku Cherry. A to už jsem si ji vyhledala a narazila jsem právě na tento seriál a zjistila, že sjem ji viděla už dříve v jiných snímcích aniž bych si jí všimla. Myslím, že má ale slušně našlápnutou kariéru. ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to v dobách opravdu velké nudy, kdy jsem dělal cokoliv jiného, jen ne to co bych měl. Musím uznat, že se vcelku u toho dalo chvíli vydržet, ačkoliv je to skutečně slušný výplach mozku. Každopádně po 14 dílech s naprosto klidným svědomím a nezájmem končím a doufám, že už nedorazí takové období, abych sáhnul po dalších dílech. Pápá Lála. ()

Reklama

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Pilot na tom byl asi podobně jako pilot Upířích deníků, no prostě žádná sláva. Jenže tohle tak pokračuje a každým dílem je to horší a horší. Celý příběh je neuvěřitelná slátanina, žijící jen na velkém tajemství co se událo před lety. Hlavní hrdinka mi je vyloženě nesympatická a ostatní "vystajlovaní" čarodějové taky nenadchnou. Jedině snad kvůli Phoebe Tonkin jsem vydržela koukat do vánoční pauzy, ale od té doby už jsem neviděla ani jeden díl a asi se k tomu už nedokopu. Existují desítky vynikajících seriálů, na (pod)průměrné nemám čas ani náladu. Myslím, že seriálu také uškodilo, že byl opravdu očekávany a plno propagačního materiálu bylo zvečejněno už několik měsíců před premiérou. Stal se tak z toho velice nadějný a velmi očekávaný seriál, který byl asi pro dost lidí zklamáním... ()

Gongren 

všechny recenze uživatele

Sleduju seriál, protože tam hraje moje oblíbená herečka-Brittany Robertson-, ale asi přestanu, neboť je mi za ní trapně. Když se chytnou s někým za ručičky a začnou mumlat ty svoje kouzelne formule, tak nevim, jestli se mám smát nebo brečet. Jako určitě bych to doporučil pro malé děcka, jako pohádka je to přijatelné. Dokonce možná pro čtrnáctileté holky, aby se mrkly na trochu te okázalé romantiky, ale jinak se tvůrci seriálu, co se zápletky týče, moc nepředvedli. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkala - wohoo, nový seriál o čarodějnickém spolku, navíc ze stejné dílny jako jsou VD. Ale po pár epizodách mě zaplavila vlna zklamání. Příběhová linie by byla velmi zajímavá, kdyby se scénáristi nesnažili skoro až násilně vyrovnat VD v "akčních" scénách, pro teenagerovské čaroděje/čarodějnice v mých očích nesmyslné. Nesedí mi to prostě do toho příběhu. Nechápu, proč se v tomto seriálu nepraktikuje magie, když to je de facto o čarodějích. Základ měl být ten příběh, který ale po několika dílech ztrácí smysl, a spolek je tam naprosto k ničemu. Pozornost se stáčí k blonďaté Cassie, která je mi čím dál tím víc nesympatická. Původně jsem seriál ohodnotila 4 hvězdami, ale stačilo pár dalších dílů a uvědomila jsem si, jaký to byl omyl. Moje dvě hvězdy jsou pro Phoebe Tonkin a Chrise Zylku. Ostatní je vážně zbytečnost. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)

Reklama

Reklama