Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Falconica 

všechny recenze uživatele

Já nevim, mně to zatim přijde uplně v pohodě(12.díl). Nic nezapomenutelnýho, nic fantastickýho, ale v rámci odpočinkové třičtvrtěhodinky po náročným dni docela fajn sledování. Jestli on tu problémem zase nebude trošku když-už-jsem-v-realitě-nicka-na-čsfd-budu-velkej-machr komplex. Syndrom musim-nesnášet-stmívání-a-všechno-s-nim-srovnávat je uplně jako bílá nemoc, co? Hodnotit budu až uvidim aspoň většinu dílů. ...jo mimochodem...A navíc je tam ku*va Gale Harold. Kdo nezná Queer as Folk, nepochopí:-)) Hodnoceno po shlédnutí posledního díluprvní série a trvám na svém původním verdiktu. V pohodě, odpočinkový a nenáročný pokoukání. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Po Pilote davam 4* uvidime ako sa bude serial dalej vyvyjat. Rozhodne ho hodnotim ako kladny, s obmenenym napadom, lebo tych o upiroch bolo uz fakt dost, nakolko sa serialom celkom venujem, tak si to vychutnam. Videne vo verzii: The.Secret.Circle.S01E01.Pilot.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-TB 13.9.2011 ***Videnych 20 casti prvej serie, z hodnotenia neuberam, praveze ze je opodstatnene! ()

Reklama

hellstruck

všechny recenze uživatele

O něco lepší Stmívání si nasadilo čarodějnický hábit. Hlavní hrdinka s trochu Bellovským komplexem a kukučem "já křehká smutná dívenka"mě srala po celou dobu. Celé to působí vyumělkovaně, říkáte si "tak kdy už přijde to obrovské odhalení její schopnosti"a oni se s tím tvůrci bohužel moc neprděli. Čáry máry umí půlka města a všichni se při tom tváří děsně "drsně". Ne,ne,ne,obrovské zklamání.Jediné,co mě nadchlo,byla mrazivá znělka. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie ako The Vampire Diaries, ale úprimne, vymeniť upírov za čarodejnice jednoducho nestačí. To, že nemám potrebu alebo túžbu vidieť to až do konca, zistiť súvislosti a "ako to skončí" svedčí o (ne)kvalite seriálu. Posledná videná časť no. 3 (chcela som tomu dať šancu kvôli Brittany, no nedá sa). ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilot: Nudná a děsivě vyumělkovaná teenagerovská podívaná, tentokrát o čarodějích. Obávám se, že další díly lepší nebudou. / 2. díl je ještě nudnější a přiblblejší. Tohle je vskutku jen výrobek pro nenáročné teenagery, kterým nevadí dialogy šustící papírem a nechutně umělé "vystajlované" postavy. Na další díl už sílu nemám. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)

Reklama

Reklama