Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilot: Nudná a děsivě vyumělkovaná teenagerovská podívaná, tentokrát o čarodějích. Obávám se, že další díly lepší nebudou. / 2. díl je ještě nudnější a přiblblejší. Tohle je vskutku jen výrobek pro nenáročné teenagery, kterým nevadí dialogy šustící papírem a nechutně umělé "vystajlované" postavy. Na další díl už sílu nemám. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Ako Fantazista som s dejom a vizualizáciu celkom spokojný, ale čo sa obsadenia a hereckého výkonu týka, tak to už nieje také presvedčivé..... 80% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Kevin Williamson | Hudba: ? | Produkcia: Liz Friedlander | Distribúcia: The CW | Štúdio: WB. Television, CBS Television Studios, Alloy Entertainment, Outerbanks Entertainment || Trochu stupídne, pubertálne, ale aj tak pútavé. Občas sa to stane :) ()

hellstruck

všechny recenze uživatele

O něco lepší Stmívání si nasadilo čarodějnický hábit. Hlavní hrdinka s trochu Bellovským komplexem a kukučem "já křehká smutná dívenka"mě srala po celou dobu. Celé to působí vyumělkovaně, říkáte si "tak kdy už přijde to obrovské odhalení její schopnosti"a oni se s tím tvůrci bohužel moc neprděli. Čáry máry umí půlka města a všichni se při tom tváří děsně "drsně". Ne,ne,ne,obrovské zklamání.Jediné,co mě nadchlo,byla mrazivá znělka. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Musím se teda přiznat, že tenhle seriál mě opravdu hodně zklamal. Čekala jsem něco jako první serii Upířích deníků, ale naopak Deníkům kvalita stoupala, tahle se držela dost nízko a i když posledních pár dílů bylo o něco lepších, jsem celkově docela ráda, že tenhle seriál nebyl obnoven pro další sérii. Co se týče hlavní hrdinky, tak ta byla opravdu příšerně nesympatická, měla jsem chuť jí praštit pokaždé, když se objevila na scéně (což bylo bohužel dost často). Takže jednou se to dalo, ale silně pochybuju, že bych někdy zatoužila potom se na to podívat znova. 3* ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Jasné, každý seriál má svoje chyby, preto je u mňa hviezdička dole. Ale možno je to teenegerské, možno sú postavy umelo vytvorené, herci, ktorí majú 20- 27 rokov hrajú násťročných, ale nedá sa tomu odolať. Aspoň ja to nemám v povahe. Súvisí to s tým, že od malička zbožňujem všetko fantasy spojené s čarodejníkmi. Pre mňa je tento seriál podla knižky od spisovateľky kt. stojí aj za Vampire Diares, ešte viac záhadný a pútavý ako samotné VD. Je to tým, že zápletka je od začiatku, je tu romantika(osudová i nie), je tu niečo nadprirodzené, je tu niečo jasné, niečo zahmlené. Herci sú pre mňa osviežením, novšie tváre, kt. zvyčajne poznáme z menších úloh.Preto ich nemám ešte zaškatuľkovaných. Niektoré scény berú dych, scenár je primeraný, aj tak ma rozčuluje, že niekedy neviem, čo sa tam deje. Ale aby som urobila suma sumárum, rovnako ako v komentári VD. Herci 50% Hudba 100% Vizuál 65% Scenár 60% Príbeh 89%. Je to priemerne 72,8%. Takže u mňa zaslúžené 4 hviezdy. Tešíme na ďalšiu časť:D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Čarodejnice pre teenagerov a deti. Veľa kvázi romantiky a trápnych trikov, ktoré dostávajú toto fantasy do roviny okultizmu v detskom tábore. Seriál sa len zviezol na vlne vtedajšej popularity upírskych a bosoráckych ság, dlho sa však na obrazovkách neohrial. Pozerateľné je to len kvôli Britt Roberston, ale samozrejme len jej tvár na vyššie hodnotenie nestačí. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Čichám tu Televizní verzi Twilight s vizualitou Vampire Diares, akorát s čaroději. Hned v úvodu víme, kdo jsou záporáci, takže nějaký další cliffhanger v podobě - " To celou dobu ty, jak si mohl?!", mi už opravdu ten "whou" pocit nenahodí. Každopádně, něčím si čas na nového House krátit člověk musí a toto nabízí zajímaví hudební doprovod, krásné záběry, krásnější herečky a relativně nudnou a očekávanou dějovou linku. Pilot zatím za 60% [HD] ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Seriál který si měl zasloužit víc sérii a ne jen jednu, herci jsou super a kouzla taky ale všeho je málo což je škoda. Přesto mám seriál rád. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: asi se mi rozbil přehrávač, protože tohle nemohlo mít 41 minut, ale aspoň dvě hodiny! Nuda, nuda, seď, šeď, mrtvá máti, teenageři a nadpřirozeno = ZLO, ZLO, ZLO! 20%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Snižuji na dvě hvězdy. Proč jsou sakra teen seriály poslední doby tak bezduché? Copak se teenageři nemůžou chovat jako teenageři? Proč musí být všechno tak strašně vyumělkovaný a povrchní a to včetně herců a dialogů? Samotnej děj není špatnej, ale tohle ten seriál strašně kazí. U The Vampire Diaries se to drží v rámci mezí, ale tady to je už prostě moc. A popravdě ani nepočítám v nějaký větší úspěch, Secret Circle dle mého názoru zůstane zapomenut. Hodnocení série: 2/5 ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkala - wohoo, nový seriál o čarodějnickém spolku, navíc ze stejné dílny jako jsou VD. Ale po pár epizodách mě zaplavila vlna zklamání. Příběhová linie by byla velmi zajímavá, kdyby se scénáristi nesnažili skoro až násilně vyrovnat VD v "akčních" scénách, pro teenagerovské čaroděje/čarodějnice v mých očích nesmyslné. Nesedí mi to prostě do toho příběhu. Nechápu, proč se v tomto seriálu nepraktikuje magie, když to je de facto o čarodějích. Základ měl být ten příběh, který ale po několika dílech ztrácí smysl, a spolek je tam naprosto k ničemu. Pozornost se stáčí k blonďaté Cassie, která je mi čím dál tím víc nesympatická. Původně jsem seriál ohodnotila 4 hvězdami, ale stačilo pár dalších dílů a uvědomila jsem si, jaký to byl omyl. Moje dvě hvězdy jsou pro Phoebe Tonkin a Chrise Zylku. Ostatní je vážně zbytečnost. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Možná budu trošku spoilerovat.. :) Rozjezd byl pomalý, Nick hned "zemřel" a další série nebude.Ale to je asi tak všechno, co bych seriálu mohla vytknout. Jsem nadšená. Celou sérii jsem zkoukla během pár dnů a teď mi ten maraton končí, bude mi to chybět. Ačkoliv mi ze začátku některé postavy moc nesedly (Melissa, Adam nebo Jake), postupně jsem se s nimi zžila a strašně jsem si je všechny oblíbila. "Nejčistčí" pan Balcoin mi lezl krkem. Nejen kvůli jeho velkému hanebnému plánu, ale z velké části i kvůli jeho kletbě na moji oblíbenou osudovou dvojici. Tak moc jsem to Cassie s Adamem přála, osudovou lásku mám prostě ráda. A opravdu mě zklamalo, když s Adamem Cassiin polibek nic neudělal (i když nejspíš budu radši věřit tomu, že kecal!)... Vadí mi, že už se nedozvím, jak to bylo dál. Nebude to v knížce? Možná si ji přečtu :)) ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Tam je tolik "zvratů", tolik přiblblých dialogů, tolik... ehm... "herců", že mi z toho jde až hlava kolem. Ale přesto mám tenhle seriál ráda, ani ne pro jeho kvalitu a děj, ale proto, že i díky jednomu jedinému dílu vystřílím celý zásobník svých ironických poznámek a posměšků. Přesto si nezaslouží víc jak dvě hvězdičky, vůči opravdu kvalitním seriálům by to bylo hodně nespravedlivé. ()

aluna

všechny recenze uživatele

Takovou snůšku vychrtlejch, blbě civících slepic a nagelovanejch, odporně nehezkejch metrosexuálních gayů jsem už dlouho neviděla. Jestli se takovíhle kluci dnešním 13 letejm (cílová skupina) holkám vážně líběj a ty dilinky tady mají bejt jejich vzorem, pak potěš koště (i mě) a nechť si na něm odletí, čarodějky slavný, rovnou do žhavýho večera 30. dubna. Protože každej by měl mít svou hranici, že. Jestli je tohle fakt vkus nastupující generace, pak Tajemství v kruhu mladých bude, kdo má vlastně dolík a kdo kolík, tudíž jejich Sekret znát radši nechci. Sliz, sliz, sliz. Jeden díl stačil. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No co... jsem prostě holka a tohle mě neskutečně bavilo. Řekal jsem si, že jedna série, no to je jako dělané na jeden víkend a aby se z toho nestala několikaroční závislost jako z himym, které, i přestože už mě tolik nebaví, prostě musím sledovat dál. Jaké bylo překvapení, když nastal konec a já jen bezmocně hleděla na černou obrazovku ve smyslu: to si ze mě někdo dělá srandu, že seriál neobnovili na druhou řadu a skončí to jako takhle jo? No tak trošku šok, každopádně když se vrátím k těm předchozím dílům, tak super. Tajemno, kapka nebezpečí, fantasy, romantiky, vtipu, drama, kouzel... co víc chtít. Na The vampire diaries od stejné autorky to nemá, ale i tak to byla řádná jízda. A Britt Robertson je skvělá herečka, které si poslední dobou začínám všímat. Jako první jsem ji viděla paradoxně v nejnovějším filmu The first time a pak nezávisle na něm v dalším výborném snímku Cherry. A to už jsem si ji vyhledala a narazila jsem právě na tento seriál a zjistila, že sjem ji viděla už dříve v jiných snímcích aniž bych si jí všimla. Myslím, že má ale slušně našlápnutou kariéru. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Já nevim, mně to zatim přijde uplně v pohodě(12.díl). Nic nezapomenutelnýho, nic fantastickýho, ale v rámci odpočinkové třičtvrtěhodinky po náročným dni docela fajn sledování. Jestli on tu problémem zase nebude trošku když-už-jsem-v-realitě-nicka-na-čsfd-budu-velkej-machr komplex. Syndrom musim-nesnášet-stmívání-a-všechno-s-nim-srovnávat je uplně jako bílá nemoc, co? Hodnotit budu až uvidim aspoň většinu dílů. ...jo mimochodem...A navíc je tam ku*va Gale Harold. Kdo nezná Queer as Folk, nepochopí:-)) Hodnoceno po shlédnutí posledního díluprvní série a trvám na svém původním verdiktu. V pohodě, odpočinkový a nenáročný pokoukání. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Není to zase až tak špatné, ale nejlepší taky není. Někteří herci prostě neumějí hrát a před kamery by chodit neměli. Že jsou dialogy prázdné by se dalo tolerovat, co chceme po seriálu s teenagery. Na druhou stranu oceňuji vždy nějaké napětí, i když se mi zdá, že tam je toho moc. V jednom díle posedlá žena, v dalším démon, pak zase lovci. Jde vidět, že v první sérii je úplně vše a možná je dobře, že další série není, protože co by bylo tam? Plus za Phoebe Tonkin, která hraje báječnou mrchu. ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Jako bychom potřebovali další Twilight a Vampire Diaries. Klasika pro teenagery s krásnými lidmi, kteří jsou tak neuvěřitelní, až jsou pro mě nechutní. Normální zábava, nic vyloženě pitomého, ale nějak jsem z toho vyrostl. ()

Reklama

Reklama