Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor Luke Moccia, který právě začal vztah s mladou realitní agentkou, se zabývá vraždou studenta, který zemřel po extrémním sexuálním výkonu. Detektiv Mocci je posedlým vyšetřováním případu v podsvětí sexu v jeho městě, vyplývající z jeho temné touhy. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten kdo psal obsah k tomuhle filmu může ledat tak zametat nádráží v Mukačevu a ne psát obsahy k filmům, protože je to absolutní kravina. Luke nevyšetřuje žádnou vraždu studenta, ale vraždu děvky, která nezemřela po extremním sexuálním výkonu, ale byla zavržděná a Luke nežije s realitní agentkou, ale s děvkou. To mě tady zase nějakej bezvýznamnej xindl přinutil udělal komentátorský antréé jak prase, ach jo. Jedná se o divácky mimořádně nevstřícnej film. Rozhodně nečekej, že by si se ve filmu něco dověděl, nebo dočkal snad patrání nebo poznal hlavní postavy. Vlastně abych řekl pravdu moc jsem tomu nerozuměl, což normálně znamená odpad, ale v tomhle případě ten chlad (v každým záběru studený barvy) a obrovská míra ignorování potřeb diváka byla až fascinující. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Koukám koukám a film jde vedle mě a já jsem si ho vůbec ani nevšiml a to je špatně ne?.Pouze film určený do klubů kde prndáte a prndáte a.......... ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama