Reklama

Reklama

Jazbaa

  • Indie जज़्बा
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Anuradha Verma (Aishwarya Rai Bachchan) je špičková a velmi drahá advokátka, která vyhraje každou soudní při. Kdosi neznámý ale unese její malou dceru a vydíráním právničku přiměje, aby se ujala obhajoby ztraceného případu. Muž, který stojí před soudem za znásilnění a vraždu, je podle všeho vinný. Důkazy i jeho trestní minulost svědčí proti němu. Anuradha Verma musí přesto dokázat, že zločin nespáchal, jinak únosce hrozí, že dcerku už neuvidí. S vyšetřováním a hledáním nových důkazů jí pomáhá dávný přítel, policista Yohaan (Irrfan Khan). (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Přes skvostný vzhled filmu, kdy snad každý záběr působí jako vizuální bonbónek s nějakým nápadem, neotřelým úhlem pohledu nebo aspoň zajímavou barevností (převažují zelené tóny), nemůžu dát víc než dvě hvězdy. A to kvůli totálním nesmyslům v ději a šíleným chybám, které diváka nutí spolknout hovadiny, jako třeba to, že policistu chtějí kolegové zatknout za prokázanou korupci a pak mu o pár scén později oficiálně pomáhají při soukromém vyšetřování…. Zoufalá právnička a její oddaný přítel policista nacházejí nové a důležité stopy náhlým vnuknutím mysli, úplně z čista jasna. Svědci se jim svěřují, přiznávají se sami od sebe nebo se chovají proti svému charakteru a proti svým vlastním zájmům…. Film fakt vypadá výborně, nervózní a rychlý střih dokáže navodit atmosféru stresu a tlaku, pod kterým je matka uneseného dítěte a má i varovné a důležité poselství. Když je ale hlavní hrdinka sama na štíru se zákonem, její úplatný kámoš taky a ve finále se už na nějakou oficiální spravedlnost vykašlali úplně, tak si myslím, že tenhle film dělá dobré věci spíš jen medvědí službu. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Mám ohromnou radost, že se Aish vrátila. V indickém filmu jsou ty odchody na mateřskou vždycky hodně náročné a není jisté, zda se ta která hvězda dokáže vrátit. A pokud, zda bude zářit stejně jako před mateřstvím. Aish si vybrala ke svému comebacku indickou variaci jihokorejského thrilleru o velmi úspěšné právničce, které je unesena dcera. Netradiční tým, který pátrá na vlastní pěst, vytvoří s Irrfanem... Jazbaa je hodně dobrý film, vizuál je krásně moderní, zelená a hnědá dodávají dramatu další rozměr. Už teď se těším na další nové role, kterým Aish věnuje svou pozornost. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale strašně se mi líbila vizuální stylizace tohoto filmu. Krásná zelená a pak do toho hnědá. Neskutečně mě to dostalo a strašně rád jsem se na jednotlivé scény díval. Některé jsou pak neuvěřitelně cool a vykouzlili mi úsměv na tváři. Bollywood je docela sranda, i když je tohle celkem vážně míněný film. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Hviezdičky má tento film odo mňa hlavne za Irrfana, ktorý bol v so sexi, Aisch nemá na vážne role, nemá na to vyraz, nehodi sa mi do nich, neverím jej tieto postavy... Smola ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama