Reklama

Reklama

Recenze (4)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Uff, tak to mi dalo pěkně zabrat. Kareena Kapoor v roli herečky, které nevycházelo totálně nic. Ani v její kariéře a ani v jejím soukromém životě. Nutno poznamenat, že si za většinu mohla sama svým chováním a nedostatečným využíváním mozkové kapacity. Ono sledovat dvě a půl hodiny zoufalou a nervově nevyrovnanou postavu, která stále jen brečí, pije a je zhroucená, není úplně to pravé ořechové. Jako sonda do filmařského a hereckého světa to na první pohled vypadalo dozajista zajímavě, ovšem ve výsledném vedení příběhu (dostatečně nepropracovaný, který nudil) a uchopení postav (převládaly nevýrazné a nesympatické, bohužel včetně hlavní hrdinky) se to sladit nepovedlo. S takovým materiálem se nedá vystavět nic zářného, zajímavého, natož nezapomenutelného. Tak jsem snímek jen sledoval, s nikým se neztotožnil, nikomu nefandil... Pouze ta stará herečka zastupující rozum, zkušenosti, poctivost a pokoru, jasně vyčnívala nade všemi. Hudebně rovněž příliš neoslovující. Vzhledem k obsazení jsem měl očekávní rozhodně větší, takže zklamání muselo nutně přijít. I závěr sám mohl být silnější. Měl jsem i v hlavě dva scénáře připravené, ovšem zvolená výsledná tečka ani nepřekvapila, natož aby nadchla. Opět škoda a nevyužitá šance na lepší dojem a přidání emočního rozměru. Jasné a citelně protrpěné tři hvězdy. Zaobíral jsem se i s myšlenkou na pouhé dvě, ale herecky nebylo co vytknout. Jinak žádná sláva. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa veľmi dobre spracovaný film o tom, čo všetko sa skrýva pod trblietavým povrchom filmového priemyslu a showbiznisu ako takého. Všetko sa to dá zhrnúť slovami Mahinej agentky: Toto je showbiznis - buď manipuluješ ty ich, alebo oni teba! Kareena Kapoor opäť raz dokonalo predviedla svoje herecké umenie - a zdá sa mi, že je čím ďalej tým lepšia. Však toľko emócií a situácií, čo ju čakalo v roli perfekcionistickej Mahi, bola naozaj veľká prehliadka jej hereckých schopností. Ale aj samotný film bol vynikajúco spracovaný - manipulácia, intrigy, klamstvá, egoizmus, faloš, alkohol, depresie... aspoň vidno, čo sa asi tak skrýva za všetkými tými usmievavými PR podujatiami, naoko priateľskými vzťahmi medzi hercami a predvádzaním sa pred médiami. Celé to pôsobilo dosť vierohodne (aj keď pochopiteľne dramatizácia tu hrala tiež veľkú rolu). Inak, hlavná postava Mahi mi tu miestami pripomínala Ninu (Natalie Portman) v Black Swan, teda hlavne tým neskonalým perfekcionizmom a neustálou potrebou byť dokonalou. Čo sa týka negatív, tak to asi jedine občasná nevýraznosť deja, čo občas odvádzalo pozornosť od dejových línií. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný pohľad do emociálneho života, dievčaťa, ktoré je náhodou filmovou hviezdou a na chvíľu si myslí, že ju to urobí šťastnou a tak preto urobí čokoľvek. Kareena je tu naozaj dobrá, páčila sa mi. Hudba je skvelá. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu režiséra Fashion nemá Heroine ani propracovaný scénář ani zajímavou atmosféru. Kareena hraje sice skvěle, ale to je jediné plus. POměrně nudné a průměrné. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama